You are here:

ULTIMA ORĂ | "Negociem". Transferul de la CFR Cluj se face pentru două milioane de euro! Încă o plecare, după Bîrligea?!

ULTIMA ORĂ | "Negociem". Transferul de la CFR Cluj se face pentru două milioane de euro! Încă o plecare, după Bîrligea?!

CFR Cluj

Comentarii

Nelu Varga, patronul lui CFR Cluj, a anunţat, miercuri, negocieri pentru o eventuală plecare a lui Kader Keita (23 de ani), mijlocaşuld defensiv al ardelenilor. Se poartă negocieri, după ce CFR Cluj a primit o primă ofertă nesatisfăcătoare.

O echipă din Emiratele Arabe Unite îl vrea pe Kader Keita, mijlocaşul lui CFR Cluj, iar Dan Petrescu ar putea pierde un nou jucător important, după ce Răzvan Sava, Karlo Muhar şi Daniel Bîrligea au părăsit formaţia din Gruia.

Îl pierde Dan Petrescu şi pe Kader Keita, după Sava, Muhar şi Bîrligea?

CFR Cluj se află în negocieri cu Al Wahda, echipă care l-a transferat şi pe Philip Otele. Arabii au trimis o ofertă de 1,5 milioane de euro pentru Kader Keita. Nelu Varga a anunţat, însă, că oferta pe care o acceptă pentru Keita este de două milioane de euro.

„Al-Wahda îl vrea pe Keita. Pentru Keita există o ofertă şi din Arabia Saudită. Al-Wahda oferă 1,5 milioane de euro. Noi am cerut două milioane, acum negociem”, a declarat Nelu Varga, în exclusivitate, pentru ProSport. Kader Keita a jucat 11 meciuri (758 de minute) în toate competiţiile sezonului la CFR Cluj, timp în care a oferit o pasă decisivă.

  • 750.000 de euro este cota de piaţă a lui Kader Keita în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr clujkader keitanegocieriofertaal wahda 

viewscnt
Articole similare