Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Negocieri avansate cu Devis Mangia! "Da, este adevărat că am discutat!" Ce salariu va încasa tehnicianul italian

ULTIMA ORĂ | Negocieri avansate cu Devis Mangia! "Da, este adevărat că am discutat!" Ce salariu va încasa tehnicianul italian

Fotbal

Comentarii

Devis Mangia este la un pas să devină selecţionerul Maltei, aşa cum www.telekomsport.ro v-a anunţat în urmă cu două săptămâni

Fostul antrenor al Craiovei a confirmat discuţiile cu Federaţia Malteză de Fotbal. Devis Mangia este considerat prima opţiune pentru a prelua naţionala împotriva cărora "tricolorii" au evoluat destul de recent.

"Pot confirma că am vizitat sediul central al Federaţiei de Fotbal din Malta, acolo unde m-am întâlnit cu preşedintele şi am discutat despre noul proiect" a confirmat tehnicianul italian, care în vară a fost la un pas de o înţelegere cu FCSB. Mangia a refuat să ofere alte detalii, dar a mai adăugat: "Proiectul este unul extrem de ambiţios. Sunt foarte încântat să observ ce planuri are preşedintele".

Negocierile dintre cele două tabere sunt extrem de avansate la acest stagiu, iar Devis Mangia va primi o propunere in următoarele zile. Din informaţiile din presa malteză, Mangia va primi un salariu important, cifrat undeva la jumătate de milion de euro pentru fiecare dintre următorii patru ani. O sumă pe care Federaţia Malteză de Fotbal nu a mai oferit-o până acum unui alt selecţioner. Ray Farrugia, fostul principal al Maltei era remunerat cu 180 de mii de euro.

Devis Mangia, la a doua experienţă ca selecţioner

Dacă va merge în Malta, Devis Mangia va bifa a doua experienţă ca selecţioner, după ce, între 2012 şi 2013, s-a aflat pe banca echipei naţionale de tineret a Italiei, pe care a dus-o până în finala Europeanului din 2013.

Ajuns la 45 de ani, Devis Mangia nu a mai antrenat din primăvara acestui an, atunci când s-a despărţit de Universitatea Craiova, după aproape doi ani în care i-a pregătit pe olteni. Italianul a reuşit să claseze echipa pe podium după 23 de ani de aşteptare şi să obţină Cupa României după 25 de ani.

Mangia a mai antrenat, de-a lungul carierei sale, echipele Varese, Tritium, Ivrea, Valenzana, Palermo, Italia U21, Spezia, Bari şi Ascoli.

Gigi Becali l-a dorit la FCSB

Devis Mangia a fost cât pe ce să revină în România, în vară. După plecarea lui Bogdan Andone de la FCSB, tehnicianul italian a ajuns la un acord cu finanţatorul roş-albaştrilor, Gigi Becali, pentru preluarea vicecampioanei en titre a Ligii 1. Mutarea a căzut, însă, brusc, deşi ambele părţi îşi doreau colaborarea. "l-am dorit pe Mangia, dar a picat totul. Nu vă spun de ce a picat", a spus Gigi Becali, la vremea respectivă.

Afla mai multe despre: devis mangianaţionala maltei 

viewscnt
Articole similare