Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Negocieri FCSB - Dinamo pentru un transfer-surpriză!

ULTIMA ORĂ | Negocieri FCSB - Dinamo pentru un transfer-surpriză!

FCSB

Comentarii

FCSB şi Dinamo negociază transferul unui fotbalist pe care Gigi Becali (65 de ani) l-a trecut pe lista neagră şi vrea să scape de salariul său. Dorin Rotariu (28 de ani) este numele fotbalistului al cărui transfer se discută între cele două mari rivale.

Dorin Rotariu s-a transferat gratis la FCSB în urmă cu câteva luni pentru un salariu important, 20.000 de euro pe lună, însă Gigi Becali s-a convins repede că afacerea nu este una de succes. Omul de afaceri din Pipera l-a trecut pe lista pelcărilor pe Rotariu, de care vrea să scape.

Dinamo vrea să transfere de la FCSB. Gigi Becali îi arată uşa lui Dorin Rotariu, care e dorit de "câini"

Dorit de Dinamo şi în toamnă, Dorin Rotariu a ales să semneze cu FCSB pentru un salariu de 20.000 de euro pe lună, iar gsp.ro scrie că formaţia din Ştefan cel Mare i-a contactat pe "roş-albaştri" pentru a negocia trecerea fotbalistului crescut în propria pepinieră înapoi la clubul "alb-roşu".

Primele negocieri pentru Dorin Rotariu au avut deja loc între FCSB şi Dinamo, iar cele două părţi au stabilit că urmează să discute mai multe detalii în weekend, mai scrie sursa citată, care aminteşte că salariul lui Rotariu ar putea fi cea mai mare problemă în această tranzacţie.

Dorin Rotariu a jucat la Dinamo între 2013 şi 2017, după care a fost vândut la Club Brugge pentru aproximativ două milioane de euro.

La FCSB, Dorin Rotariu a strâns 311 minute în şapte meciuri, fără gol sau pasă de gol.

Afla mai multe despre: dorin rotariutransferfcsbdinamonegocieri 

viewscnt
Articole similare