Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Nicolae Badea a câştigat procesul cu Negoiţă şi poate redeveni patron la Dinamo. Prima reacţie

ULTIMA ORĂ | Nicolae Badea a câştigat procesul cu Negoiţă şi poate redeveni patron la Dinamo. Prima reacţiegalerie foto

Superliga

Comentarii

Ionuţ Negoiţă a pierdut procesul pentru datoria de două milioane de euro pe care o avea către Nicolae Badea şi va fi executat silit. Practic, Badea este cel care decide acum ce se întâmplă cu acţiunile pe care Ionuţ Negoiţă le are la Dinamo.

În această perioadă se discută vânzarea lui Dinamo, dar situaţia s-a complicat foarte mult. Judecătoria Sectorului 3 i-a dat dreptate lui Nicolae Badea în procesul pentru cele două milioane de euro pe care le avea de primit de la Ionuţ Negoiţă. Banii reprezintă contravaloarea celor 92% din acţiuni pe care Negoiţă le-a preluat de la SC FC Dinamo 1948 SA, dar pe care nu i-a achitat niciodată.

Nicolae Badea reuşise încă din 2017 să obţină sechestru asigurator pe acţiunile pe care Ionuţ Negoiţă le are la Dinamo, iar acum magistraţii de la Judecătoria Sectorului 3 au dat o decizie definitică. Practic, Negoiţă este obligat să-i achite două milioane de euro lui Nicolae Badea, altfel fostul acţionar din Ştefan cel Mare va reintra în posesia clubului. Soluţia dată de judecători este definitivă.

”Este adevărat. Procedurile ulterioare vor fi îndeplinite de executorul judecătoresc şi de avocati”, a confirmat Nicolae Badea pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: ionut negoitadinamonicolae badea 

viewscnt
Articole similare