Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Nicolae Stanciu are un nou antrenor! Un fost selecţioner de tristă amintire pentru români a preluat Al Ahli

ULTIMA ORĂ | Nicolae Stanciu are un nou antrenor! Un fost selecţioner de tristă amintire pentru români a preluat Al Ahligalerie foto

Stranieri

Comentarii

Internaţionalul român Nicolae Stanciu va fi antrenat din sezonul viitor de croatul Branko Ivankovic, fost selectioner al Iranului şi antrenor secund al Croaţiei.

Al Ahli s-a despărţit în aprilie de uruguayanul Jorge Fossati. Yousef Anbar a asigurat timp de o lună interimatul pe banca echipei saudite, iar din sezonul viitor, croatul Branko Ivankovic va antrena echipa lui Nicolae Stanciu.

Nume important în Asia, nume de tristă amintire pentru români

Ivankovic este un nume foarte cunoscut în Asia. El a cucerit titlul în China cu Shandong Luneng şi trei titluri în Iran cu Persepolis.

Tot cu formaţia iraniană a jucat finala Ligii Campionilor Asiei în 2019. Ca selectioner al Iranului, Ivankovic a obţinut un spectaculos loc 3 la Cupa Asiei în 2004 şi a câştigat WAFF Championship (West Asian Football Federation Championship) în acelaşi an. În palmaresul sau sunt şi patru trofee cu Dinamo Zagreb, inclusiv două titluri de campion al Croaţiei.

Plecarea sa de la Persepolis a declanşat o adevărată revoltă în rândul fanilor, care au protestat activ împotriva conducerii clubului. 175 de meciuri a susţinut Ivankovic pe banca tehnică a iranienilor cu care a câştigat nu mai puţin de 7 trofee.

În 1998 el era secundul lui Miroslav Blazevic la cârma reprezentativei Croaţiei, naţională care elimina România la Cupa Mondială din Franţa. Un an mai târziu a trecut pe banca tehnică a lui Hannover în liga a două germană. În preliminariile Cupei Mondiale din 2006, Branko a impresionat reuşind să califice naţională iraniană la competiţia desfăşurată în Germania.

Afla mai multe despre: nicolae stanciual ahli 

viewscnt
Articole similare