Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Noi probleme pentru Luis Rubiales, după "cazul Jenni Hermoso"

ULTIMA ORĂ | Noi probleme pentru Luis Rubiales, după "cazul Jenni Hermoso"
Comentarii

Problemele juridice se adună pentru Luis Rubiales. Ameninţat deja cu doi ani şi jumătate de închisoare în afacerea sărutului forţat, fostul şef al fotbalului spaniol va trebui să dea explicaţii pe 29 aprilie în cadrul unei alte anchete, de data aceasta de corupţie.

Luis Rubiales a fost arestat pentru scurt timp săptămâna trecută pe aeroportul Madrid-Barajas, în cadrul anchetei privind contractul de relocare a Supercupei Spaniei în Arabia Saudită.

Fostul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal (RFEF), care se întorcea în acel moment din Republica Dominicană, fusese informat că este cercetat pentru spălare de bani, corupţie comercială, administrare neloială şi apartenenţă la o organizaţie criminală.

Cazul se referă la nereguli în contractele semnate de RFEF în ultimii cinci ani şi a dus la numeroase percheziţii, inclusiv la sediul federaţiei, la stadionul La Cartuja din Sevilla, la locuinţa lui Luis Rubiales din Granada (sudul Spaniei) şi chiar la casa în care acesta locuia în Republica Dominicană înainte de a se întoarce în Spania. În centrul investigaţiilor se află contractul profitabil semnat pentru relocarea Supercupei Spaniei în Arabia Saudită.

Începând din 2020, regatul saudit găzduieşte semifinalele şi finala acestei competiţii pentru aproximativ 40 de milioane de euro pe an, în cadrul unui acord în care societatea Kosmos, deţinută de fostul fundaş al Barcelonei Gerard Piqué, a acţionat ca intermediar.

Afla mai multe despre: luis rubialesproblemejustitie 

viewscnt
Articole similare