Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "O nouă etapă". 30 de milioane € salariu pentru Luka Modric!

ULTIMA ORĂ | "O nouă etapă". 30 de milioane € salariu pentru Luka Modric!

Real Madrid

Comentarii

Luka Modric (38 de ani), veteranul decar de pe "Santiago Bernabeu", îşi termină contractul cu Real Madrid în vara lui 2024 şi se pregăteşte, se pare, de plecare de la echipa din capitala Spaniei. Mijlocaşul croat este tentat cu o ofertă greu de refuzat.

Aflat pe finalul carierei, Luka Modric ar putea da ultimul mare tun până să agaţe ghetele în cui, cu un salariu impresionant pe care mai multe echipe din Arabia Saudită sunt gata să i-l plătească starului croat care a scris istorie în tricoul lui Real Madrid.

"Mirajul" deşertului îl atrage pe Luka Modric: 30 de milioane de euro!

Astfel, Modric le-ar putea călca pe urme lui Cristiano Ronaldo şi Karim Benzema. Câştiător al Balonului de Aur în 2018, croatul ar urma să încaseze 30 de milioane de euro pe an în Orientul Mijlociu la noua echipă, anunţă presa din Spania, dacă se va decide să plece de la Real Madrid înainte de finalul carierei. "Modric ar putea fi tentat să încerce o nouă etapă", susţin spaniolii.

Modric se află şi pe lista de transferuri a celor de la Inter Miami, care i-au adus deja pe Leo Messi, Sergio Busquets şi Jordi Alba. David Beckham vrea să-şi extindă "galaxia" de stele de la Miami, iar Modric se potriveşte perfect profilului de jucător pe care îl caută patronul englez al echipei din Statele Unite.

Luka Modric şi-a pierdut din proeminenţă şi a jucat destul de puţin în acest sezon la Real Madrid: 967 de minute în 19 meciuri din toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat o dată şi a livrat trei pase decisive.

  • 10 - zece milioane de euro este cota de piaţă a lui Luka Modric în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: luka modricsalariuarabia sauditareal madridtransfer 

viewscnt
Articole similare