You are here:

ULTIMA ORĂ | Octavian Popescu şi fotbalistul care îl scoate din lot pe Nana Antwi, back in business la FCSB! Charalambous: "Sunt recuperaţi"

ULTIMA ORĂ | Octavian Popescu şi fotbalistul care îl scoate din lot pe Nana Antwi, back in business la FCSB! Charalambous: "Sunt recuperaţi"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous, antrenorul FCSB, a anunţat, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Poli Iaşi, revenirea lui Alexandru Pantea (21 de ani). Fundaşul dreapta crescut în academia "roş-albaştrilor" s-a refăcut după o accidentare gravă la genunchi.

Alexandru Pantea o va ajuta pe FCSB şi din punct de vedere al regulii U21 impusă de FRF. Charalambous a anunţat că fundaşul dreapta este complet refăcut după ce şi-a rupt ligamentele la genunchi. De asemenea, Octavian Popescu este şi el gata de joc şi poate ajuta şi el în privinţa regulii de vârstă.

Pantea şi Octavian Popescu, back in business la FCSB! Elias Charalambous anunţă revenirea: "Sunt recuperaţi"

FCSB îi va avea la dispozţie, pentru meciul cu Poli Iaşi, pe Florin Tănase, cel mai recent transfer, Octavian Popescu şi Alexandru Pantea. Elias Charalambous, antrenorul campioanei României, se bucură de revenirea fotbaliştilor în lot.

Totuşi, există în continuare oameni în infirmeria FCSB. Este vorba despre Luis Phelipe, Alexandru Musi şi Mihai Toma. Revenirea lui Pantea îl va scoate din lotul "roş-albaştrilor" pe Nana Antwi, care va ieşi de pe lista jucătorilor eligibili pentru Superliga.

"Tănase, da, Tavi Popescu, da, şi Pantea. Pantea este complet recuperat, se întoarce în echipă. Sunt recuperaţi şi singurele probleme sunt Luis Phelipe şi Musi. Şi Toma. (...) Vedem mâine, mai avem un antrenament azi şi vom decide. În primul rând să vedem la antrenament că e toată lumea bine şi decidem cine începe mâine", a declarat Elias Charalambous, la conferinţa de presă.

Meciul FCSB - Poli Iaşi se joacă sâmbătă, 17 august, de la ora 22:00, în etapa a şasea din Superliga.

Afla mai multe despre: elias charalambousfcsbalexandru panteaoctavian popescu 

viewscnt
Articole similare