Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Ofertă din străinătate pentru "perla" FCSB. Gigi Becali i-a stabilit preţul

ULTIMA ORĂ | Ofertă din străinătate pentru "perla" FCSB. Gigi Becali i-a stabilit preţul

FCSB

Comentarii

"Perla" lui Gigi Becali, Ianis Stoica (21 de ani), pe care FCSB a trimis-o sub formă de împrumut la U Cluj, în Superligă, a primit o ofertă din străinătate. Evoluţiile pe care le-a avut în această jumătate de sezon pe Cluj Arena l-au adus în atenţia unui club.

Împrumutat de FCSB la U Cluj pentru a prinde minute şi pentru a se dezvolta, Ianis Stoica are parte de un sezon bun. Crescut la grupele de juniori ale clubului patronat de Gigi Becali, Stoica poate aduce profit în conturile echipei "roş-albastre".

Ianis Stoica, ofertat din străinătate după ce a "strălucit" la U Cluj, unde este împrumutat de FCSB

Ianis Stoica a impresionat în prima parte a sezonului la U Cluj, unde FCSB l-a trimis să capete experienţă, iar acum poate aduce bani clubului lui Gigi Becali. Potrivit Fanatik, Stoica a primit o ofertă din străinătate, de la israelienii de la Hapoel Beer Sheva, care vor să-l împrumute de la FCSB.

Totuşi, Gigi Becali pare că nu e pregătit să renunţe atât de uşor la Ianis Stoica. Sursa citată mai scrie că FCSB i-a stabilit un preţ de "4-5 sute de mii" de euro lui Stoica pentru a spune "da" unui transfer definitiv în campionatul din Israel, unde va fi coleg cu Antonio Sefer.

Într-un interviu acordat recent, Ianis Stoica anunţase că nu are de gând să se mai întoarcă la FCSB după ce expiră împrumutul la Cluj-Napoca.

  • 1 - un milion de euro este cota de piaţă a lui Ianis Stoica în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis stoica oferta transferianis stoica transferianis stoica hapoel beer shevahapoel beer sheva transfer ianis stoica 

viewscnt
Articole similare