Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | OFICIAL! Super transfer făcut de Rapid! Un golgheter cu două trofee în CV a semnat şi va pune umărul la promovare

ULTIMA ORĂ | OFICIAL! Super transfer făcut de Rapid! Un golgheter cu două trofee în CV a semnat şi va pune umărul la promovare

Rapid

Comentarii

Adrian Bălan şi-a găsit repede echipă după ce a plecat de la Hermannstadt. Atacantul a semnat cu Rapid, a anunţat oficial, vineri, clubul giuleştean.

Joi, Hermannstadt a oficializat despărţirea de Adrian Bălan, fost la Voluntari şi Politehnica Iaşi, iar vineri atacantul a semnat cu Rapid şi va pune umărul să ajute echipa din Giuleşti să promoveze în Liga 1. Adrian Bălan a marcat 37 de goluri în Liga 1 pentru echipele pe la care a trecut.

Rapid a oficializat transferul, printr-o postare pe pagina de Facebook. „Este o onoare pentru mine să semnez cu un club precum Rapid, sunt bucuros să pot juca pentru un asemenea club şi îmi doresc să ajut clubul să ajungă acolo unde îi este locul, în prima ligă din România”, a spus Adrian Bălan, conform sursei citate.

Bălan a şi marcat în noul sezon al primei ligi, în partida Hermannstadt – Academica Clinceni (2-2), având trei jocuri bifate dintre cele patru disputate de sibieni în această stagiune.

Dinamo 2, Damila Măciuca, CS Ştefăneşti, FC Voluntari, Poli Iaşi şi FC Hermannstadt sunt echipele pentru care a evoluat în cariera sa Adrian Bălan.

Publicată de FC Rapid 1923 pe Vineri, 25 septembrie 2020
  • 2 trofee are Adrian Bălan în palmares: Cupa României (2016-2017) şi Supercupa României (2017-2018), ambele cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: adrian balanrapidtransferoficial 

viewscnt
Articole similare