Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Omul de încredere al lui Gigi Becali, răspuns final în privinţa transferului anunţat în strănătate

ULTIMA ORĂ | Omul de încredere al lui Gigi Becali, răspuns final în privinţa transferului anunţat în strănătate

FCSB

Comentarii

FCSB a renunţat la transferul lui Reeve Frosler (25 de ani), fotbalist pe care l-a dorit de la Kaizer Chiefs, odată cu transferul lui Siyabonga Ngezana. Fundaşul dreapta a refuzat şi, deşi presa din Africa de Sud anunţa că interesul e din nou de actualitate, "roş-albaştrii" n-au de gând să mai încerce.

Când l-a transferat pe Ngezana cu 600.000 de euro de la Kaizer Chiefs, FCSB a dorit şi un alt jucător de la echipa sud-africană. Fundaşul dreapta Reeve Frosler a atras atenţia, însă oferta FCSB nu l-a interesat pe fotbalist, iar acum "nu se pune problema" mutarea să revină în actualitate.

"Nu". FCSB a renunţat definitiv la transferul lui Reeve Frosler, fundaş dreapta din Africa de Sud

În ciuda anunţului venit din presa din Africa de Sud, cum că FCSB ar fi din nou interesată de transferul lui Reeve Frosler, mutarea fundaşului dreapta în România nu mai e de actualitate după ce a refuzat prima ofertă. Florin Vulturar, omul de încredere al lui Gigi Becali - trimis în Africa de Sud de club -, a anunţat că "nu se pune problema" şi că FCSB are alte ţinte.

Omul de încredere al lui Gigi Becali, impresarul Florin Vulturar, trimis de omul de afaceri în Africa de Sud pentru a-i găsi jucători, a declarat că FCSB nu mai este interesată de Reeve Frosler şi "nu se pune problema" ca mutarea să mai fie de actualitate.

"Nu se pune problema. Nu este un jucător care să fie în atenţia noastră. Avem alte ţinte", a spus impresarul Florin Vulturar, care reprezintă FCSB, la Fanatik.

FCSB a plătit 600.000 de euro pentru Siyabonga Ngezana, celor de la Kaizer Chiefs, iar acum Florin Vulturar caută un atacant pentru echipa lui Gigi Becali.
 

Afla mai multe despre: reeve froslerfcsbtransferflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare