Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | OUT de la Craiova! Neagoe l-a tras pe linie moartă şi pleacă din Bănie

ULTIMA ORĂ | OUT de la Craiova! Neagoe l-a tras pe linie moartă şi pleacă din Bănie
Comentarii

Paul Papp (33 de ani), unul dintre jucătorii titulari în mandatul lui Mirel Rădoi în Bănie, nu mai intră în planurile lui Eugen Neagoe la U Craiova.

Eugen Neagoe a tras repede linie după ce a apucat să facă pregătirea de iarnă cu U Craiova şi nu se va mai baza pe unul dintre jucătorii care erau titulari în mandatul lui Mirel Rădoi din Bănie. Este vorba despre Paul Papp, fundaş central.

ULTIMA ORĂ | OUT de la Craiova! Neagoe l-a tras pe linie moartă şi pleacă din Bănie

Chemat să redreseze "corabia" după plecarea lui Mirel Rădoi, Eugen Neagoe a luat o decizie cu cea în care Rădoi i-a exclus din lotul oltenilor pe Andrei IVan, Jovan Markovic, Ionuţ Vînă şi Sergiu Hanca. ProSport scrie că Paul Papp nu mai intră în vederile lui Neagoe.

Ca urmarea deciziei lui Eugen Neagoe, mai scrie sursa citată, U Craiova nu i-a propus prelungirea contractului lui Papp, scadent în vara lui 2023. Astfel, fundaşul central va pleca din Bănie la finalul sezonului în curs, în vara acestui an.

În mandatele lui Mirel Rădoi şi Laszlo Balint, Paul Papp a fost om de bază în apărarea Craiovei. De când trupa din Bănie a fost preluată de către Eugen Neagoe, fostul internaţional român a fost rezervă neutilizată cu FC Botoşani, nu a prins lotul cu Hermannstadt şi cu Farul Constanţa.

Paul Papp a fost transferat de U Craiova în vara lui 2020 şi mai are contract până în vara lui 2023. De când a fost adus în Bănie, fundaşul central a strâns 67 de meciuri şi trei goluri, dar şi o Cupă a României.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Paul Papp în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: paul pappu craiovaeugen neagoeplecarebanie 

viewscnt
Articole similare