Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Pablo Cortacero are COVID-19! Dinamo, anunţ oficial despre situaţia acţionarului majoritar

ULTIMA ORĂ | Pablo Cortacero are COVID-19! Dinamo, anunţ oficial despre situaţia acţionarului majoritar
Comentarii

Pablo Cortacero, omul care a preluat Dinamo de la Ionuţ Negoiţă prin compania Benel International, a fost confirmat cu COVID-19. Clubul din Ştefan cel Mare a făcut anunţul printr-o postare pe pagina de Facebook.

Dinamo a anunţat, miercuri, că acţionarul majoritar al clubului, Pablo Cortacero, a fost confirmat pozitiv cu Coronavirus, în urma unui test efectuat în Spania. După câteva zile în care s-a simţit rău, Cortacero a mers la spital şi a aflat că are COVID-19.

Alex Couto Lago, directorul general al lui Dinamo, a vorbit despre situaţia în care se află Pablo Cortacero pentru site-ul lui Dinamo.

"Am discutat aseară cu Pablo, era în spital. A avut simptome specifice, probleme cu respiraţia, dar se simte mai bine după câteva zile de spitalizare. Sperăm să iasă din spital în cel mai scurt timp, să fie trimis acasă sub tratatament specific. Pablo face un apel la unitate în aceste momente complicate pentru fiecare dintre noi. Nu este simplu de rezolvat toate problemele în această pandemie. Tuturor prietenilor mei le transmit că sunt în fiecare zi la birou pentru a găsi cele mai bune soluţii de organizare în cadrul clubului", a declarat Alex Couto Lago pentru site-ul oficial al clubului, www.fcdinamo.ro.

Publicată de FC DINAMO BUCURESTI pe Miercuri, 4 noiembrie 2020

 

Afla mai multe despre: pablo cortacerodinamoliga 1covid-19 

viewscnt
Articole similare