You are here:

ULTIMA ORĂ | "Pachet" de la FCSB la o echipă cu probleme din Superliga. UPDATE | "Au bătut palma!". S-au terminat negocierile

ULTIMA ORĂ | "Pachet" de la FCSB la o echipă cu probleme din Superliga. UPDATE | "Au bătut palma!". S-au terminat negocierile

FCSB

Comentarii

Un club din Superliga este interesat să transfere la pachet doi fotbalişti de la FCSB.

UPDATE 14:55 - Acord! FCSB şi Gloria Buzău au ajuns la un acord pentru împrumuturile lui David Kiki (30 de ani) şi Luis Phelipe (23 de ani), scrie site-ul buzaul-sportiv.ro. Înţelegerea este valabilă un an, iar salariul jucătorilor va fi împărţit între cele două cluburi.

FCSB poate scăpa de doi dintre fotbaliştii din lot care au primit puţine minute de joc de la începutul noului sezon de Superliga. Un club din prima ligă este interesat să obţină semnătura amândurora, având în vedere că ei au jucat puţin până acum.

David Kiki şi Luis Phelipe, pe lista lui Eugen Neagoe la Gloria Buzău

Concret, se pare că Gloria Buzău, nou promovată în Superligă şi care a probleme după startul sezonului şi a schimbat antrenorul, îi vrea la pachet pe David Kiki (30 de ani) şi Luis Phelipe (23 de ani), ambii fotbalişti de bandă în lotul campioanei României.

Potrivit ProSport, David Kiki şi Luis Phelipe sunt doriţi de Eugen Neagoe la Gloria Buzău, iar negocierile dintre nou-promovată şi campioană sunt în plină desfăşurare. Rămâne de văzut, însă, dacă se va bate palma pentru mutarea celor doi.

David Kiki a fost deja scos de FCSB de pe lista jucătorilor eligibili pentru meciurile din Europa League.

Afla mai multe despre: luis phelipedavid kikitransfernegocieriplecarefcsbgloria buzau 

viewscnt
Articole similare