You are here:

ULTIMA ORĂ | Peluza Sud Steaua pregăteşte o acţiune de amploare! Decizia luată de ultraşi înaintea meciului cu CSM Reşiţa

ULTIMA ORĂ | Peluza Sud Steaua pregăteşte o acţiune de amploare! Decizia luată de ultraşi înaintea meciului cu CSM Reşiţa

Liga 2

Comentarii

Peluza Sud Steaua va organiza un protest în faţa stadionului din Ghencea, chiar înaintea partidei pe care ”militarii” o vor disputa în faţa celor de la CSM Reşiţa, în etapa a treia din Liga 2.

Ultraşii din Peluza Sud au anunţat prin intermediul paginii oficiale de Facebook că mâine, pe 20 august, de la ora 18:00, se vor prezenta în faţa Stadionului Steaua  pentru a protesta împotriva conducerii clubului.

Decizia Peluzei Sud a fost cel mai probabil alimentată şi de eliminarea neaşteptată din Cupa României pe care Steaua a suferit-o la mijlocul Cupei României, împotriva Concordiei Chiajna.

Sezonul competiţional 2024-2025 este al patrulea consecutiv în care fosta campioană a României nu are drept de promovare în Superliga.

Fanii Stelei au ajuns la capătul răbdării! Ce decizie a luat Peluza Sud după eliminarea ruşinoasă din Cupă

”Şapte ani. Acum şapte ani, porneam la drum cu un vis şi multe idealuri. Între timp, a rămas nimic. 

Şapte ani de minciuni. Cel mai mare club din România are parte, de prea multă vreme, de cea mai mică perspectivă şi e pe mâinile celor mai mici caractere.

Ne-am săturat. De promisiuni. De jocuri politice. De bătaie de joc. De incompetenţă. De distrugerea sistematică şi pe toate palierele a istoriei noastre. 

E momentul, fără doar şi poate, să mai scuturăm din gradele alea militare, ale unor oameni în mod evident depăşiţi de situaţie şi lipsiţi de orizont.

Dacă ai crezut, fie şi doar puţin, în ceea ce a fost şi ar fi trebuit să fie STEAUA şi dacă vrei un viitor aşa cum ar merita, de fapt, blazonul roş-albastru, te aşteptăm să ni te alături.

Mâine, marţi, de la 18, ne vedem în Ghencea, în faţa clubului, toţi pentru acelaşi scop: VREM STEAUA ÎN A”, a notat Peluza Sud Steaua.

Afla mai multe despre: steaualiga 2peluza sud steaua 

viewscnt
Articole similare