Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Prima ţintă a lui "Super Dan". Transfer tipic Dan Petrescu dorit în Gruia

ULTIMA ORĂ | Prima ţintă a lui "Super Dan". Transfer tipic Dan Petrescu dorit în Gruia

CFR Cluj

Comentarii

Dan Petrescu (56 de ani) s-a decis în privinţa primului transfer pe care vrea să-l facă la CFR Cluj, în noul mandat pe care l-a început la echipa din Gruia. Liber de contract după ce s-a despărţit de sud-coreenii de la Jeonbuk, "Bursucul" a dat curs ofertei de a reveni la CFR Cluj.

Antrenorul s-a pus pe treabă imediat după ce a fost anunţat oficial ca noul antrenor al lui CFR Cluj. Dan Petrescu a stabilit prima ţintă din mercato pentru sezonul viitor, un fotbalist care se încadrează perfect în profilul de jucăor pe placul său.

Dan Petrescu a stabilit prima ţintă din mercato: Pavol Safranko!

Este vorba despre Pavol Safranko (29 de ani), scrie gsp.ro, un jucător experimentat, cu un fizic bun. Atacantul, care a fost dorit şi de FCSB în vara lui 2023, se află pe lista de "dorinţe" a lui Dan Petrescu, antrenor care îşi conturează lotul pentru ediţia viitoare de Superligă, în care are ca obiectiv câştigarea campionatului.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Pavol Safranko poate ajunge liber de contract la CFR Cluj. Potrivit sursei citate, atacantul slovac se află în ultimele săptămâni de contract cu Sepsi şi poate ajunge fără cost de transfer în Gruia. Totuşi, Safranko mai are oferte, din România şi din străinătate, astfel că n-a luat nicio decizie în privinţa viitorului său pentru moment.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Vârful de atac a marcat cinci goluri şi a livrat două pase decisiive în 43 de meciuri (2763 de minute) în toate competiţiile sezonului la Sepsi.

  • 850.000 de euro este cota de piaţă a lui Pavol Safranko în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dan petrescupavol safrankotransfercfr clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare