Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Primul star care pleacă de la United după venirea lui Solskjaer! Ole s-a convins în nici două luni: pe cine vrea în schimb

ULTIMA ORĂ | Primul star care pleacă de la United după venirea lui Solskjaer! Ole s-a convins în nici două luni: pe cine vrea în schimbgalerie foto

Manchester United

Comentarii

Manchester United este gata să se despartă în această vară de belgianul Romelu Lukaku, jucător cumpărat în 2017, de la Everton, pentru nu mai puţin de 80 de milioane de euro.

Belgianul a devenit rezervă în mandatul lui Solskjaer, iar "diavolii" îşi doresc să investească suma pe care o pot obţine în schimbul atacantului pentru transferul unui alt star din fotbalul mondial.



Daily Mirror notează că United vizează transferul argentinianului Paulo Dybala, de la Juventus, sau pe cel al lui Mauro Icardi, de la Inter. Ambii jucători ar putea deveni disponibili în vară, în condiţiile în care primul are probleme în a prinde echipa lui Juventus, odată cu venirea lui Cristiano Ronaldo, în timp ce Icardi tocmai a pierdut banderola de căpitan la Inter, iar la meciul cu Rapid Viena nu a făcut parte din lotul milanezilor.



Conform sursei citate, negocierile cu cele două cluburi au fost deja demarate, iar asta înseamnă că Lukaku nu va mai rămâne pe Old Trafford, în condiţiile în care belgianul nu este nici acum titular, în locul său fiind preferat tânărul Marcus Rashford.

36 de goluri şi 13 pase decisive a reuşit Lukaku în tricoul lui Manchester United, în 83 de partide jucate în toate competiţiile.


 

Afla mai multe despre: lukaku 

viewscnt
Articole similare