Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Probleme pentru Mirel Rădoi! A pierdut doi tricolori înainte de România - Austria. Fotbaliştii au părăsit cantonamentul

ULTIMA ORĂ | Probleme pentru Mirel Rădoi! A pierdut doi tricolori înainte de România - Austria. Fotbaliştii au părăsit cantonamentul

Echipa națională

Comentarii

Selecţionerul României, Mirel Rădoi, nu se va putea baza pe Dragoş Grigore şi Sergiu Hanca la partida cu Austria, de pe teren propriu, din Liga Naţiunilor.

România - Austria, miercuri, de la 21:45, pe Telekomsport.ro

Sergiu Hanca s-a accidentat la antrenamentul naţionalei înainte de partida cu Austria, în timp ce Dragoş Grigore a acuzat probleme medicale încă din deplasarea din Islanda. 

Cei doi tricolori au părăsit cantonamentul naţionalei: "Încă o veste tristă legată de indisponibilităţi în lotul României Dragoş Grigore şi Sergiu Hanca au primit confirmarea medicală privind situaţia lor, în urma analizei staff-ului medical al echipei naţionale, şi ies din calcule pentru partida de mâine, cu Austria.

Sergiu Hanca suferă de o leziune musculară la nivelul coapsei drepte, apărută în urma antrenamentului oficial dinaintea meciului din Norvegia, în vreme ce Dragoş Grigore are o contractură musculară la nivelul gambei stângi cu risc ridicat de a degenera într-o leziune musculară.

Cei doi tricolori au părăsit în această după-amiază cantonamentul României de la Mogoşoaia. Însănătoşire grabnică, băieţi!", a transmis FRF. 

Partida România - Austria va avea loc, miercuri, de la ora 21.45, în etapa a IV-a a Diviziei B a Ligii Naţiunilor. 

Afla mai multe despre: mirel radoiromania austriaromania liga natiunilor 

viewscnt
Articole similare