Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | PSG, anunţ de ultim moment despre contractul lui Messi

ULTIMA ORĂ | PSG, anunţ de ultim moment despre contractul lui Messi

PSG

Comentarii

Prelungirea contractului lui Leo Messi (35 de ani) este un subiect arzător pentru conducerea clubului PSG. Luis Campos, directorul sportiv de pe Parc des Princes, a vorbit despre stadiul negocierilor dintre părţi pentru un acord în privinţa prelungirii şederii lui Messi la Paris pentru cel puţin încă un an.

Leo Messi şi conducerea lui PSG se află, de mai multe săptămâni, în negocieri pentru prelungirea contractului starului argentinian campion mondial. Până în prezent nu s-a semnat niciun acord, dar şefii de la Paris au adus veşti noi despre stadiul negocierilor.

ULTIMA ORĂ | PSG, anunţ de ultim moment despre contractul lui Messi

Paris Saint-Germain a dat lovitura cu transferul lui Messi, în 2021, când l-a luat gratis de la Barcelona. Contractul dintre Messi şi PSG se încheie în vară, dar părţile s-au pus la masa negocierilor pentru ca starul argentinian să-şi prelungească şederea la Paris pentru încă un an cel puţin.

După ce presa internaţională a anunţat, pe surse, că Messi şi PSG sunt aproape să bată palma, iar apoi că argentinianul a devenit ezitant la această idee, conducerea clubului de pe Parc des Princes a dat o veste de ultim moment.

Directorul sportiv al francezilor, Luis Campos a anunţat din nou că PSG ar fi încântată să îl păstreze pe Messi la club: "Suntem în discuţii. Nu pot să ascund asta, mi-ar plăcea să îl am în acest proiect, să poată continua alături de noi", a declarat oficialul lui PSG pentru postul francez de televiziune TF1.

"Aş fi încântat să continue, dar discutăm în acest moment pentru a încerca să ajungem la capăt, pentru a continua să-l avem pe Leo Messi alături de noi", a adăugat Campos.

Afla mai multe despre: messipsgcontractluis campos 

viewscnt
Articole similare