You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Clubul îl aşteaptă pe Adrian Petre la antrenamente, atacantul nu se mai retrage: "Avem încredere"

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie! Clubul îl aşteaptă pe Adrian Petre la antrenamente, atacantul nu se mai retrage: "Avem încredere"

Liga 2

Comentarii

Adrian Petre (26 de ani) nu se mai retrage din fotbal! S-a răzgândit, deşi voia să agaţe ghetele în cui.

Deşi fusese anunţată retragerea lui Adrian Petre, fost atacant la FCSB sau Farul, se pare că el îşi va continua cariera.

Adrian Petre nu se mai retrage şi va juca din nou la Concordia Chiajna

După o întâlnire cu Cristian Tănase, preşedintele Concordiei Chiajna, şi cu Gabi Tamaş, directorul sportiv al echipei, Adrian Petre a decis să-şi continue cariera de fotbalist. Potrivit site-ului Liga2.ro, Petre se va prezenta din nou la antrenamentele conduse de Ilie Poenaru începând de joi, 19 septembrie.

Tănase a explicat răstuarnarea de situaţie din cazul lui Adrian Petre, fotbalist cu un titlu şi o Cupă a României în palmares.

”În primul rând, avem încă încredere într-un fotbalist de 26 de ani, care a jucat la un anumit nivel. Nu puteam să-l lăsăm să ia această decizie acum, ci să-l ajutăm cumva, ca să ne ajute şi el pe noi. Adică o situaţie de win-win, ca să zic aşa. De mâine se va prezenta din nou la antrenamentele echipei, nu văd ce probleme să aibă cu antrenorii, căci sarcina lor este să-şi facă treaba şi să scoată tot ce au mai bun de oferit fotbaliştii. E clar că şi Adi trebuie să răsplătească această încredere pe care o avem în el, o să avem răbdare cu el şi sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Acum nici nu-mi vine să mă uit pe clasament, trebuie neapărat să facem punct în meciurile ce vin”, a declarat Cristian Tănase, conform sursei citate.

  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Adrian Petre în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: adrian petreconcordia chiajnaretragererevenirerasturnare de situatie 

viewscnt
Articole similare