You are here:

Ultima oră! Răsturnare de situaţie: Cristiano Ronaldo s-a decis! A fost anunţat clubul unde va evolua în sezonul viitor

Ultima oră! Răsturnare de situaţie: Cristiano Ronaldo s-a decis! A fost anunţat clubul unde va evolua în sezonul viitor

Cristiano Ronaldo

Comentarii

Cristiano Ronaldo va rămâne la Juventus şi în sezonul viitor, a anunţat unul dintre coechipierii săi, brazilianul Danilo.

Zvonurile privind o posibilă plecare a lui Cristiano Ronaldo de la Juventus în această vară au fost respinse de unul dintre coechipierii portughezului.

Prieten apropiat al lui Cristiano Ronaldo, fundaşul brazilian Danilo (Juventus) a anunţat că super starul lusitan nu o va părăsi pe Juventus în această vară:

”Să-l ai în echipă este extrem de important, pentru că Ronaldo provoacă o avalanşă de goluri. Este un prieten drag mine, ne ştim din perioada Real Madrid. Va fi alături de noi viitorul sezon” a mărturisit Danilo.

Cristiano Ronaldo îşi va termina contractul cu Juventus Torino în vara viitoare, atunci când ar putea pleca gratis de la formaţia italiană.

Speculaţiile din ultima vreme au alimentat o posibilă despărţire între CR7 şi Juve, dar în cele din urmă, se pare că super starul portughez va rămâne la Juventus Torino. Cristiano este încă golgheterul Euro 2020, deşi formaţia sa a fost eliminată prematur din competiţie. Ronaldo are cinci goluri marcate la turneul final al Campionatului European de fotbal din acest an.

Mourinho a vorbit despre Cristiano Ronaldo şi Juventus

În ziua în care a fost prezentat oficial la AS Roma, Jose Mourinho a făcut trimitere şi la Cristiano Ronaldo. În glumă, legendarul antrenor portughez a mărturisit că Ronaldo ar trebui să se teamă de el dacă l-ar avea ca adversar în rolul de fundaş:

”La Juventus este Cristiano, dar nu are motive să fie îngrijorat. S-ar teme doar dacă aş juca fundaş central pentru că l-aş lovi! Dar, din păcate, sunt prea slab şi prea bătrân ca să mai joc.  Roma are un proiect pe termen lung, dar sper să câştig şi trofee. Eu văd Roma sărbătorind un trofeu în următorii 3 ani.” a spus Mourinho. 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare