You are here:

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în privinţa accidentării lui Mihai Lixandru! Cât va fi, de fapt, indisponibil

ULTIMA ORĂ | Răsturnare de situaţie în privinţa accidentării lui Mihai Lixandru! Cât va fi, de fapt, indisponibil

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a făcut un anunţ dătător de speranţă pentru FCSB în privinţa accidentării lui Mihai Lixandru (23 de ani).

Mihai Lixandru s-a "rupt" în prima repriză a victoriei FCSB de la Salonic, 1-0 cu PAOK în Europa League. A suferit o ruptură de ligamente încrucişate şi, deşi iniţial s-a spus că el va lipsi şase luni de pe gazon, se pare că diagnosticul a fost "îmblânzit".

Cât va lipsi, de fapt, Mihai Lixandru de pe teren după ce s-a "rupt" în PAOK - FCSB 0-1

La revenirea în ţară, Gigi Becali a vorbit despre Lixandru şi a dat vestea că mijlocaşul ar putea lipsi de pe teren patru luni în loc de şase.

În plus, omul de afaceri a precizat că îi va mări salariul lui "Lix", cel care a devenit om de bază în echipa campioanei României.

”Am vorbit cu el, l-am încurajat. I-am adăugat încă 5.000 de euro la salariu. I-am zis că va avea contractul mărit. I-am făcut o mică alinare, dar, oricum, cred că va sta patru luni de zile. Asta e situaţia. Se întâmplă. I-am zis că viaţa e cu sacrificii. Trebuie să fii mai puternic”, a declarat Gigi Becali, la sosirea în ţară.

Mihai Lixandru a fost înlocuit cu Malcom Edjouma în echipa FCSB în meciul cu PAOK Salonic.

  • 1,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Mihai Lixandru în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbmihai lixandruaccidentareverdictmediciindisponibilitate 

viewscnt
Articole similare