Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Reacţia lui Mihai Stoica, după ce Chipciu a ales să semneze cu CFR: "M-a dezamăgit!" Ce l-a întrebat imediat după ce aflat că merge în Gruia şi ce discuţie au avut cei doi

ULTIMA ORĂ | Reacţia lui Mihai Stoica, după ce Chipciu a ales să semneze cu CFR: "M-a dezamăgit!" Ce l-a întrebat imediat după ce aflat că merge în Gruia şi ce discuţie au avut cei doi

CFR Cluj

Comentarii

Mihai Stoica (54 de ani) a reacţionat, pe pagina de Facebook, la transferul iminent al lui Alexandru Chipciu (30 de ani) la CFR Cluj. Fotbalistul s-a înţeles cu gruparea din Gruia, doar anunţul oficial este cel care lipseşte, iar directorul sportiv al FCSB a explicat de ce nu a ajuns Chipciu la FCSB şi a dezvăluit o conversaţie pe care a avut-o cu omul care a câştigat trei titluri de campion alături de formaţia roş-albastră.

Oficializarea transferului lui Alex Chipciu e o chestie de timp, iar Mihai Stoica a reacţionat după ce fostul fotbalist al FCSB a ales să joace pentru rivala din Gruia, antrenată de Dan Petrescu. MM a scris pe Facebook şi a spus că este dezamăgit de alegerea făcută de Chipciu. După care, oficialul FCSB a dezvăluit o discuţie avută cu internaţionalul român.

"Dacă Chipciu ar fi avut o singură propunere, cea de la CFR, aş fi fost doar supărat. Nu pe el, ci pe natura situaţiei. Faptul că a respins o ofertă mai bună financiar dintr-un campionat mult mai puternic decât Liga 1 şi a ales să ne (să-mi) fie adversar m-a dezamăgit. L-am întrebat dacă l-a nemulţumit absenţa unei oferte din partea lui Gigi Becali. A negat categoric, spunându-mi răspicat că nu s-ar fi întors. Când mi-a cerut sfatul, i-am spus să aleagă ce crede el că e mai bine pentru el şi familia lui şi să nu ţină cont de relaţia noastră pentru că au fost şi sunt situaţii în care joacă frate contra frate. Dacă asta înseamnă că am blocat transferul lui la Steaua, aşa am făcut", a fost reacţia lui Mihai Stoica, pe pagina sa de Facebook.

Alexandru Chipciu a refuzat să semneze cu Gaziantep Gazişehir, echipa antrenată de Marius Şumudică, după ce a negociat cu turcii şi nu s-a ajuns la nicio înţelegere. MM a spus că Alex Chipicu a avut pe masă o ofertă mult mai bună din punct de vedere financiar.

Afla mai multe despre: mihai stoicareactiealex chipciutransfercfr cluj 

viewscnt
Articole similare