Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Real Madrid, "cursă nebună" pentru un transfer de "doar" 17,5 milioane €

ULTIMA ORĂ | Real Madrid, "cursă nebună" pentru un transfer de "doar" 17,5 milioane €

Real Madrid

Comentarii

Unul dintre fotbaliştii momentului în Europa a atras atenţia gigantului Real Madrid.

Real Madrid a pus ochii pe unul dintre cei mai în formă atacanţi ai momentului în campionatele de top din Europa. Presa din Spania a aflat că prestaţiile sale l-au pus în atenţia clubului de pe "Santiago Bernabeu", care este atent la situaţia sa.

Real Madrid a pus ochii pe atacantul care rupe plasele: 15 goluri în 9 meciuri, 17,5 milioane de euro clauză de reziliere

Este vorba despre atacantul Serhou Guirassy (27 de ani), atacantul golgheter al nemţilor de la VfB Stuttgart. De ce îl vrea Real Madrid?? Primul motiv e cât se poate de simplu: marchează pe bandă rulantă! Guirassy a marcat 15 goluri şi a livrat două pase decisive în 9 meciuri jucate în toate competiţiile sezonului la Stuttgart.

Al doilea motiv este reprezentat de clauza de reziliere abordabilă pe care o are Serhou Guirassy în contractul cu Stuttgart. "Doar" 17,5 milioane de euro trebuie să plătească Real Madrid pentru a-l transfera pe vârful de atac din Guineea, o sumă mică pentru nivelul gigantului spaniol. Spaniolii susţin că Real Madrid se află într-o "cursă nebună" pentru Guirassy, deoarece nu este singurul club mare din Europa interesat de serviciile atacantului.

Real Madrid încă îi caută înlocuitor lui Karim Benzema. Joselu n-a dat randamentul scontat de Carlo Ancelotti, iar italianul nu mai vrea improvizaţii, astfel că Serhou Guirassy pare o variantă la îndemână pentru Florentino Perez, având în vedere cifrele şi suma care trebuie plătită pentru el.

  • 40 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Serhou Guirassy în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridtransferserhou guirassyclauza 

viewscnt
Articole similare