You are here:

ULTIMA ORĂ | Revenire de senzaţie la FCSB pentru derby-ul cu Rapid! Becali confirmă: "O să joace"

ULTIMA ORĂ | Revenire de senzaţie la FCSB pentru derby-ul cu Rapid! Becali confirmă: "O să joace"

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a anunţat, marţi, o revenire de senzaţie la FCSB pentru meciul cu Rapid din Superliga.

FCSB joacă joi, la Glasgow, meciul cu Rangers din etapa a treia a Europa League, dar are meci greu şi în campionat, cu Rapid, în weekend. Gigi Becali a anunţat că unul dintre jucătorii în care pune mare bază va reveni pe teren contra giuleştenilor.

Florin Tănase s-a refăcut şi va juca pentru FCSB contra Rapidului

Becali a anunţat că Florin Tănase s-a recuperat după accidentarea musculară care l-a împiedicat să joace contra lui Dinamo şi va fi disponibil pentru meciul cu Rapid. Omul de afaceri care controlează FCSB a anunţat şi postul pe care va juca Tănase.

Fotbalistul va fi utilizat pe postul de atacant: "Îl avem pe Tănase şi o să joace atacant", a spus Gigi Becali, la Fanatik.

Florin Tănase a revenit la FCSB în vară, după mai multe experienţe în zona arabă. Campioana României îl cedase în 2022 la Al Jazira în schimbul a trei milioane de euro.

El a jucat 10 meciuri (609 minute) în toate competiţiile sezonului la FCSB, timp în care a marcat o dată şi a pasat decisiv o dată.

  • 2,7 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: florin tanasefcsbgigi becalirapidsuperligameci 

viewscnt
Articole similare