Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | România U21, cu spectatori în tribune! Câte persoane vor putea intra la meciul naţionalei lui Adrian Mutu

ULTIMA ORĂ | România U21, cu spectatori în tribune! Câte persoane vor putea intra la meciul naţionalei lui Adrian Mutu
Comentarii

Federaţia Română de Fotbal a informat că partida din Ucraina a naţionalei U21 a României va avea loc cu spectatori în tribune. 1500 de persoane vor avea acces pe stadion. Totuşi, doar fanii gazdelor vor fi primiţi pe arenă.

1500 de spectatori la Ucraina U21 - România U21

Naţionala antrenată de Adrian Mutu îşi continuă parcursul din preliminariile EURO 2021 şi luptă pentru primul loc al grupei. Înaintea partidei cu Ucraina U21, tricolorii au primit vestea că 1500 de fani ucraineni vor avea acces pe stadion.

Măsura nu se aplică şi fanilor oaspeţi: "Federaţia Ucraineană de Fotbal a anunţat că meciul Ucraina U21 – România U21, programat vineri, 9 octombrie, la Kiev, se va disputa cu spectatori în tribună. Conform protocolului UEFA, este permis accesul publicului în proporţie de 30%, dacă acest lucru este reglementat şi la nivel naţional. De asemenea, accesul suporterilor oaspeţi nu va fi permis. Astfel, cum stadionul Obolon are o capacitate de 5.100 de locuri, la ora partidei vor putea fi în tribună aproximativ 1.500 de spectatori.

În prezent, în România acest lucru nu este posibil, accesul publicului fiind interzis total de către autorităţi", a transmis FRF. 

Pe 9 octombrie, tricolorii U21 vor întâlni Ucraina, în deplasare, iar pe 13 octombrie vor evolua la Giurgiu, cu Malta, în preliminariile EURO 2021

Afla mai multe despre: romania u21adrian mutufani ucraina romania u21 

viewscnt
Articole similare