Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | S-a aflat! Ce a putut spune Nistor înainte de a TRĂDA, discuţia descoperită: "M-a sunat. Nimeni nu a înţeles"

ULTIMA ORĂ | S-a aflat! Ce a putut spune Nistor înainte de a TRĂDA, discuţia descoperită: "M-a sunat. Nimeni nu a înţeles"

Superliga

Comentarii

Preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, a dezvăluit ultima conversaţie pe care a purtat-o cu Dan Nistor din postura de fotbalist legitimat la clubul din "Ştefan cel Mare". "Câinii" şi-au vândut căpitanul la U Craiova, în schimbul a 275.000 de euro, iar preşedintele clubului a condamnat mutarea.

Ce i-a spus Dan Nistor lui Florin Prunea

Dan Nistor este noul fotbalist al lui U Craiova, după ce clubul din Oltenia a confirmat mutarea printr-o poză în care apare şi Alexandru Mitriţă. Acum, dinamoviştii au rămas fără cel mai valoros fotbalist, iar şansele pentru calificarea în play-off-ul Ligii 1 au scăzut considerabil. 

Printre cei revoltaţi în privinţa cedării lui Nistor la rivala din Liga 1 se numără şi preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea. Oficialul a făcut un apel la calm pentru suporteri şi a dezvăluit ce a discutat cu Nistor, înainte ca fotbalistul să semneze cu U Craiova: "Nu am vorbit cu domnul Negoiţă. Am încercat să-l caut... Am vorbit prin mesaje. Problema este că ai vândut căpitanul lui Dinamo pe o asemenea sumă. Cu Nistor am avut o relaţie excelentă cu el şi este un om foarte corect. I-am zis uneori că exagerează, dar aş vrea să am mulţi jucători ca el care să spună lucrurilor pe nume. M-a sunat, a fost corect, mi-a mulţumit şi mie pentru că am avut o relaţie corectă cu el. Suporterii trebuie să-l înţeleagă! El a venit la Dinamo după o perioadă în care la Pandurii nu-şi luase banii 8 luni de zile. Răbufnirile lui nu le-a înţeles nimeni, dar are şi el probleme, are familie. N-am fost de acord cu unele declaraţii ale lui, dar lumea trebuie să înţeleagă. 

 

Erau alte vremuri, eu am avut oferă de la Steaua şi nu am plecat. Dacă mă întreba Nistor? Ce pot să-i zic eu unui jucător la 31 de ani când e vorba de banii ăştia? Viaţa de jucător e una scurtă. Suporterii trebuie să-l înţeleagă. Trebuia să facem tot posibilul ca Nistor să nu plece de la noi, pentru că vorbim în primul rând de obiective şi de un jucător extrem de bun", a declarat preşedintele lui Dinamo, Florin Prunea, în cadrul emisiunii Sport Report. 

Cifrele afacerii "Nistor la U Craiova"

Conform surselor Telekom Sport, Dinamo şi U Craiova s-au înţeles în privinţa transferului lui Dan Nistor, iar ultimele negocieri urmau să se poarte duminică seara, în prezenţa impresarului fotbalistului. Între timp, cele două părţi au bătut palma în privinţa afacerii. 

Mutarea ar urma să-i aducă lui Dinamo în jur de 275.000 de euro, o sumă considerată mică de dinamovişti, dar potrivită pentru patronul Ionuţ Negoiţă. 

Prezentarea oficială va avea loc luni la ora 12:00. Nistor va avea un salariu de 14 mii de euro lunar şi 120 de mii de euro la semnătură.

Mijlocaşul are 31 de ani şi în acest campionat a jucat în 16 partide şi a marcat patru goluri.

Suma ridicolă pe care o investeşte Ionuţ Negoiţă la Dinamo! Dezvăluirea făcută după plecarea lui Dan Nistor

 
 

Afla mai multe despre: florin pruneadan nistordan nistor u craiovadan nistor transfer 

viewscnt
Articole similare