Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | S-a terminat! Dorit de FCSB şi Rapid, Laszlo Dioszegi a anunţat ce se întâmplă cu Marius Ştefănescu

ULTIMA ORĂ | S-a terminat! Dorit de FCSB şi Rapid, Laszlo Dioszegi a anunţat ce se întâmplă cu Marius Ştefănescu

Superliga

Comentarii

FCSB n-are nicio şansă să-l transfere pe Marius Ştefănescu (24 de ani), atacantul lateral care a impresionat la Sepsi în acest sezon, în Superligă şi în preliminariile Conference League. Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi, a făcut anunţul.

Sepsi nu se va mai despărţi de niciun jucător din lot cel puţin până la iarnă. Laszlo Dioszegi, patronul echipei, a luat decizia, după ce echipa sa s-a calificat în play-off-ul pentru accederea în grupele Conference League, o performanţă impresionantă pentru formaţia din Sfântu Gheorghe.

La loc comanda. Laszlo Dioszegi pune stop eventualei plecări a lui Marius Ştefănescu de la Sepsi

După ce le-a eliminat pe ŢSKA Sofia şi Aktobe, Sepsi s-a calificat în play-off-ul de accedere în grupele Conference League, unde va da peste norvegienii de la Bodo/Glimt. În ciuda interesului Rapidului şi al FCSB pentru Marius Ştefănescu, Laszlo Dioszegi nu e tentat să vândă în aceasată vară.

Sepsi încearcă să dea lovitura şi să se califice în grupele Conference League, performanţă uriaşă în istoria clubului, dacă va fi posibilă. Patronul de la Sepsi deschide porţile pentru transferuri abia de la începutul lui 2024 încolo.

“Cu toată lumea am închis povestea până în iarnă. Noi trebuie să mai aducem un fundaş central. Şi o să vedem şi dacă ne mai trebuie un jucător în faţă undeva.

Dar noi avem speranţe în Debeljuh care a început antrenamentele alături de echipă. Sper ca în două săptămâni să fie şi el apt. Atunci o să fim şi în faţă mai puternici”, a spus Dioszegi, potrivit Fanatik.

În actuala stagiune, Ştefănescu are o pasă decisivă oferită, în şapte meciuri (patru în SuperLigă, două în preliminariile Conference League şi una în Supercupa României).

Afla mai multe despre: marius stefanescu sepsisepsi marius stefanescumarius stefanescu fcsbmarius stefanescu rapid 

viewscnt
Articole similare