Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Salah a semnat un nou contract şi devine cel mai bine plătit jucător din istoria lui Liverpool. Ce salariu va primi

ULTIMA ORĂ | Salah a semnat un nou contract şi devine cel mai bine plătit jucător din istoria lui Liverpool. Ce salariu va primi

Liverpool

Comentarii

Mohamed Salah a semnat un nou contract cu Liverpool şi a primit cu această ocazie şi o mărire de salariu. Noua înţelegere expiră în 2023.

Salah a fost revelaţia sezonului trecut, după ce a reuşit 44 de goluri în 52 de apariţii pentru Liverpool. Sezonul excelent l-au transformat însă într-un jucător curtat de marile forţe ale Europei. Dar conducerea lui Liverpool n-a stat cu mâinile în sân. ”Cormoranii” au anunţat pe site-ul oficial că Mohamed Salah a semnat un nou contract, care expiră în 2023. Un lucru foarte important, în noul contract nu există clauză de reziliere.

Nu sunt oferite detalii despre ce salariu va avea Salah, dar Daily Mail susţine că acesta s-a dublat, de la 100.000 de lire pe săptămână, la 200.000 de lire sterline. Pe an, înseamnă 10,4 milioane de lire sterline, ceea ce îl transformă în cel mai bine plătit jucător din istoria lui Liverpool. De asemnea, este un salariu care-i confirmă statutul de jucător de top.

”Cred că această ştire trebuie văzută aşa: recompensarea unui om care a performat şi a contribuit din plin pentru echipă şi pentru club în ultimul sezon. A demonstrat două lucruri, de asemenea foarte clare: el crede în Liverpool şi noi credem în el. Când un jucător care Mo Salah vine şi spune că acest loc este acum casa lui, cred că asta spune multe”, a declarat Jurgen Klopp pentru site-ul oficial.

Afla mai multe despre: mohamed salahliverpooljurgen klopp 

viewscnt
Articole similare