Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă Oră. Săpunaru a fost suspendat după incidentele de la Târgu Jiu. Ce amendă a primit după şedinţa Comisiei de Disciplină a FRF

Ultimă Oră. Săpunaru a fost suspendat după incidentele de la Târgu Jiu. Ce amendă a primit după şedinţa Comisiei de Disciplină a FRF

Rapid

Comentarii

Cristi Săpunaru a fost sancţionat de către Comisia de Disciplină a FRF, după ce a fost protagonistul incidentelor care au avut loc pe stadionul din Târgu Jiu.

Săpunaru a intrat în conflict cu fanii olteni la finalul meciului cu FC U Craiova 1948, iar totul putea să degenereze într-o bătaie generală. Partida dintre FC U Craiova şi Rapid a fost marcată de evenimente grave petrecute în finalul meciului.

În drumul spre vestiar, Cristi Săpunaru şi Virgil Drăghia s-au luat la înjurături cu liderul de galerie Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”.

Ovidiu Mihăilescu, supranumit ”Poştaşu”, nu era în zona vestiarelor în momentul în care Cristi Săpunaru a sărit să se bată cu un om din anturajul lui FC U Craiova.

Astfel, Comisia de Disciplină a luat decizia de a-l suspenda o etapă pe Săpunaru. Pe lângă acest lucru, fundaşul Rapidului a primit şi o amendă de 9.400 lei. 

Ionuţ Chirilă, reacţia incredibilă când a fost întrebat de scandalul în care a fost implicat Săpunaru la Târgu Jiu

”Să scuipi e urât, mai bine te baţi. Să ştii că Săpunaru e la fel şi în afara terenului. Aşa e el. E normal ca el (n.r. – Dan Şucu) să facă asta, chiar dacă nu are dreptate, îşi apără jucătorul.

Taribo West i-a aruncat tricoul în faţă lui Lucescu şi a terminat-o cu fotbalul. Săpunaru e un băiat timid. Pe interiorul lui are o sensibilitate, eu aşa îl simt. Nu vreau să îi creez circumstanţe atenuante, el se trezeşte în situaţii din astea, ar trebui să se tempereze puţin”, a declarat Ionuţ Chirilă, la GSP.

Afla mai multe despre: rapid-fc u craiova-săpunaru-frf 

viewscnt
Articole similare