adplus-dvertising
You are here:

ULTIMA ORĂ | Schimbare de antrenor în Liga 1! Rezultatele i-au fost fatale. Ce înlocuitor a găsit conducerea

ULTIMA ORĂ | Schimbare de antrenor în Liga 1! Rezultatele i-au fost fatale. Ce înlocuitor a găsit conducerea

FC Voluntari

Comentarii

FC Voluntari a decis să se despartă de antrenorul Bogdan Andone, după ce echipa a ajuns pe loc de baraj în play-out-ul Ligii 1. Conducerea clubului ilfovean îl va instala pe banca tehnică pe Liviu Ciobotariu, liber de contract din martie, după despărţirea de Hermannstadt.

Lupta pentru evitarea retrogradării face victime în play-out. În acest moment, Viitorul şi FC Voluntari ocupă locurile de baraj, în timp ce Hermannstadt şi Poli Iaşi sunt pe locurile care duc direct în Liga 2. Prima care a acţionat a fost echipa din Ilfov, care a decis schimbarea antrenorului. 

Bogdan Andone, schimbat de la FC Voluntari

După cele două victorii cu Poli Iaşi şi Viitorul, scor 1-0, pentru FC Voluntari au urmat trei înfrângeri, cu Dinamo, Hermannstadt şi FC Argeş. Înfrângerea la scor de neprezentare cu piteştenii a pus capac. 

Conform informaţiilor Telekom Sport, FC Voluntari s-a despărţit de Bogdan Andone, cel care venise în decembrie 2020. 

„Chiar le-am transmis şi băieţilor, că e responsabilitatea mea, pentru că în minutul 80 şi ceva l-am trimis pe Gabi sus, la 1-0, şi am riscat, ca să încercăm să egalăm. Ne-a costat acest lucru. Ăsta e fotbalul, dacă nu marchezi şi dacă pe o neatenţie şi primeşti gol, e dificil. Trebuie ca în ultimele 3 meciuri să scoatem maximum, ceea ce e foarte, foarte posibil”, a declarat Bogdan Andone, imediat după înfrângerea cu FC Argeş. 

Liviu Ciobotariu, antrenorul care-l înlocuieşte pe Bogdan Andone 

Liviu Ciobotariu e antrenorul ca va fi instalat pe bancă şi care va avea misiunea de a salva echipa de la retrogradare, în următoarele trei etape. Până la finalul sezonului, FC Voluntari mai are meciuri cu Chindia Târgovişte, Astra Giurgiu şi UTA Arad. 

Conducerea l-a adus până la finalul sezonului, iar Liviu Ciobotariu mai poate semna pe încă un sezon, dacă echipa rămâne în Liga 1. 

În acest sezon din Liga 1, Liviu Ciobotariu a petrecut două luni la Hermannstadt, de unde a plecat după ce echipa ajunsese într-un moment dificil. 

"Nu avem şansă, poate aduc eu ghinionul la echipa asta. Poate eu sunt ghinionul la echipă şi ridic mâna. De ce să periclitez un club. E prima oară când mi se întâmplă asta. Am mai avut jocuri slabe, dar ca aici niciodată", susţinea, dezamăgit, Liviu Ciobotariu spre finalul mandatului de la Hermannstadt. 

 

viewscnt
Articole similare