You are here:

ULTIMA ORĂ | Schimbări în lotul Rapidului! Trei jucători nu vor mai juca în acest sezon în Giuleşti. Decizia luată de Dan Şucu

ULTIMA ORĂ | Schimbări în lotul Rapidului! Trei jucători nu vor mai juca în acest sezon în Giuleşti. Decizia luată de Dan Şucu

Superliga

Comentarii

Rapid are un start ezitant de sezon, iar mişcările de trupe continuă în Giuleşti.

Aşa cum Neil Lennon a anunţat, Rapid va ceda câţiva jucători în următoarea perioadă, însă sub formă de împrumut, aşa cum s-a întâmplat şi cu Alexandru Stan, tânărul atacant de 18 ani ce evoluează în prezent în Gloria Buzău.

Conform informaţiilor obţinute de 1923.ro, Dan Şucu îşi doreşte să îi împrumute pe Bogdan Ungureanu, Robert Bădescu şi Ştefan Pănoiu. Sursa citată suţine că niciunul dintre cei trei nu a plecat până în acest moment deoarece nu s-a ajuns la un acord cu niciun club din primele două eşaloane.

  • Bogdan Ungureanu (17 ani) are cinci meciuri în carieră pentru Rapid la nivelul echipei de seniori şi este component al echipei naţionale U18 a României.
  • Ştefan Pănoiu (21 de ani) joacă la Rapid din 2019 şi a fost împrumutat în ultima parte a sezonului trecut la Universitatea Cluj.
  • Robert Bădescu (19 ani) a fost promovat la echipa mare a Rapidului în iarna acestui an şi a bifat cinci meciuri pentru gruparea giuleşteană.

Rapid - Sepsi, meci de totul sau nimic pentru Neil Lennon?

Rapid nu se regăseşte în acest start de sezon, iar fanii giuleşteni au început să îşi piardă încrederea în Neil Lennon, antrenorul nord-irlandez adus de Dan Şucu în această vară pentru a se bate la titlu cu gruparea de sub podul Grant.

Adrian Ilie, fostul atacant al naţionalei României, este de părere că Dan Şucu ar trebui să-l demită pe Neil Lennon, în cazul în care Rapid va pierde meciul cu Sepsi din etapa a patra.

”(n.r. Ce trebuie să facă Lennon dacă Rapid va pierde meciul cu Sepsi?) Să-i dea (n.r. lui Lennon) avionul şi să plece rapid de la Rapid. Să plece puţin mai repede, să nu mai ia cursa normală.

Nu te mai aşteaptă nimeni, cum nici pe Ştefănescu nu îl va mai aştepta Gigi încă două luni. Au nevoie de rezultate şi o să fie foarte greu (n.r. pentru Rapid) să mai prindă play-off-ul dacă nu se iau decizii”, a spus Adrian Ilie, la Fanatik.

 

Afla mai multe despre: superligarapiddan şucu 

viewscnt
Articole similare