adplus-dvertising
You are here:

ULTIMA ORĂ Se ştie intenţia lui Dan Petrescu! S-a întâmplat la discuţia privată cu Burleanu. Nelu Varga, intervenţie decisivă | EXCLUSIV

ULTIMA ORĂ Se ştie intenţia lui Dan Petrescu! S-a întâmplat la discuţia privată cu Burleanu. Nelu Varga, intervenţie decisivă | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Director tehnic al Federaţiei Române de Fotbal, Mihai Stoichiţă, a oferit detalii de la discuţia privată cu antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu. "Bursucului" i s-a propus postul de selecţioner al României, după plecarea lui Mirel Rădoi.

Cum a reacţionat Dan Petrescu şi care e intenţia antrenorului de la CFR Cluj

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, e ţinta şefilor fotbalului românesc pentru echipa naţională. Federaţia a confirmat negocierile de la Cluj, după ce finanţatorul lui CFR, Nelu Varga, şi-a dat acordul. 

"Bursucul" a fost încântat de interesul pentru el, dar decizia finală va fi luată după consultări cu Nelu Varga. 

"Prima oară am discutat cu Nelu Varga, eu şi preşedintele Răzvan Burleanu. E normal să fie aşa, că e antrenorul sub contract. Neluţu a fost de acord să vorbim. Finalul discuţiei a fost că urmează să ia hotărârea cu Neluţu asupra viitorului lui. Nu, nu s-a vorbit despre clauză, despre nimic. Neluţu a zis că putem vorbi cu el. Hotărârea o iau împreună, domnul Varga cu Petrescu. 

La fel ca ceilalţi a fost Petrescu, bucuros că ar putea antrena naţionala. M-a bucurat, chiar dacă au fost refuzuri de la ceilalţi, la Gică, la Dan, Răzvan. Sunt oameni care-şi doresc acum sau în viitor să antreneze naţionala. Eu îi înţeleg, au meciuri de campionat, mai au un meci european. Au nevoie de linişte, care nu e perturbată, nu s-a ajuns la un acord, dar totul se hotărăşte la Cluj. Atât. 

A fost o discuţia aleatorie cu antrenorii. Am vorbit cu Dan Petrescu atunci când a avut o zi liberă", a declarat Mihai Stoichiţă pentru Telekom Sport. 

FRF nu achită clauza de reziliere pentru Dan Petrescu

Oficialii FRF nu iau în discuţie o posibilă clauză pe care ar trebui să o achite, pentru ca CFR Cluj să-l lase pe Dan Petrescu să plece. De asemenea, antrenorului îi este pregătit un contract pe o perioadă care să-i permită să-şi impună ideile. 

"Niciodată nu vom achita o clauză de reziliere, pentru că e un principiu al federaţiei de a nu achita clauze de rezilieri. Simplu. Când intervine clauza, intervin şi probleme pentru noi. 

În niciun caz nu e un contract pe termen scurt. În cazul unei colaborări, se doreşte pe termen mai lung. Nu pot vorbi despre salariul lui, pentru că nu-mi aparţin aceste discuţii. Nu suntem nici noi un sac fără fund, dar nici nu avem buget de austeritate", a mai spus Mihai Stoichiţă. 

Dan Petrescu a avut mai multe întrebări

Pentru a cunoaşte mai bine situaţia, antrenorul lui CFR Cluj a dorit să afle mai multe detalii de la Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă, semn că ia în calcul venirea la echipa naţională a României. 

"Dan Petrescu a fost interesat de fotbal la discuţii. Şi-a exprimat extraordinar de clar întrebările legate de potenţialii componenţi ai lotului naţioinal, ce vine din urmă şi cere păreri. Are idei clare, ca Hagi, Răzvan, e atent la orice amănunt. Dan e impresionat, de aia şi au rezultate aceşti antrenori", a încheiat Mihai Stoichiţă, pentru Telekom Sport.  

 

 

viewscnt
Articole similare