Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Semnează Charalambous un nou contract cu FCSB? Antrenorul şi-a stabilit viitorul: "E singurul lucru pe care îl am în minte"

ULTIMA ORĂ | Semnează Charalambous un nou contract cu FCSB? Antrenorul şi-a stabilit viitorul: "E singurul lucru pe care îl am în minte"

FCSB

Comentarii

Elias Charalambous (43 de ani) a făcut un anunţ important despre viitorul său, în privinţa contractului său, care stă să expire.

Antrenorul cipriot al FCSB, Elias Charalambous, nu se grăbeşte să-şi pună semntăura pe un nou contract cu "roş-albaştri", deşi actuala înţelegere îi expiră în vara lui 2024.

"E singurul lucru pe care îl am în minte!". Elias Charalambous nu se grăbeşte să semneze un nou contract cu FCSB

Charalambous are în gând să-şi îndeplinească obiectivul cu FCSB, să câştige titlul în Superligă, iar la finalul sezonului să se aşeze la masa negocierilor cu reprezentanţii clubului din Berceni.

"Am mai spus-o, singurul lucru pe care îl am în minte acum este să realizez obiectivul pe care îl avem în acest final de sezon. Trebuie să o luăm pas cu pas, avem un meci în deplasare cu Farul acum. În fotbal lucrurile se schimbă foarte des. Nu ştii ce se poate întâmpla. Am mai spus de multe ori că sunt foarte fericit aici, dar hai să terminăm sezonul şi apoi putem vorbi despre viitorul meu.

(n.r. - Deci, dacă va fi cazul, veţi negocia doar după finalul campionatului?) Da, cu siguranţă. Nu vreau să vorbesc acum de contract, nu e momentul oportun acum să vorbim despre contractul meu sau al unor jucători. Trebuie să terminăm ce am început apoi avem timp să discutăm", a declarat Elias Charalambous, conform gsp.ro.

Elias Charalambous a semnat cu FCSB în urmă cu un an de zile, iar de atunci a strâns 47 de meciuri, cu o medie de două puncte câştigate pe meci.

AEK Larnaca, Hatta Club, Ethnikos, Doxa şi FCSB sunt echipele din CV-ul de antrenor profesionist al lui Elias Charalambous.

Afla mai multe despre: elias charalambouscontractfcsbsuperligaprelungire 

viewscnt
Articole similare