Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Sepsi închide uşa plecării lui Ştefănescu şi face o mutare-bombă: transferă un internaţional!

ULTIMA ORĂ | Sepsi închide uşa plecării lui Ştefănescu şi face o mutare-bombă: transferă un internaţional!
Comentarii

Eliminarea lui Sepsi chiar înainte de grupele Conference League nu a clintit încrederea pe care Laszlo Dioszegi, patronul echipei, o are în jucătorii săi. Omul de afaceri a anunţat un nou transfer la Sepsi şi a lămurit definitiv "problema" plecării lui Marius Ştefănescu (25 de ani).

Evoluţiile bune ale lui Marius Ştefănescu de la Sepsi l-au adus în atenţia echipelor mari, Rapid şi FCSB, care sunt gata să cheltuie sume importante pentru transferul său. Doar că Sepsi n-are de gând să-l vândă, cel puţin pentru moment.

Laszlo Dioszegi nici nu vrea să audă de plecarea lui Marius Ştefănescu şi aduce un internaţional la Sepsi

Laszlo Dioszegi a spus că nu se pune problema ca Marius Ştefănescu să plece de la Sepsi, cel puţin până în iarnă, chiar dacă echipa a ratat calificarea în grupele Conference League. Echipa nu are nevoie de bani şi, în plus, pregăteşte un nou transfer.

Dioszegi a anunţat că Akos Kecskes (27 de ani), internaţional maghiar cu şase meciuri în naţionala Ungariei, urmează să semneze cu Sepsi.

“Ştefănescu o să rămână, de ce să nu rămână? Vă daţi seama, echipa e pe un drum bun şi ar fi o mare prostie să începem să vindem jucători. Nu banii sunt totul în viaţa unui club. Normal că ne trebuie bani, nu stăm aşa de bine cu banii, dar contează mult mai mult echipa.

În momentul de faţă Ştefănescu 100% nu pleacă. Vom aduce un fundaş central din naţionala Ungariei. Kecskes, vine de la LASK Linz, din Austria. Cred că va fi ulitma mutare, nu mai avem de ce să aducem jucători. Am avut probleme cu fundaşii centrali că am avut doar 3 şi erau extenuaţi toţi 3 şi mai aveam nevoie de un fundaţ central bun”, a declarat Laszlo Dioszegi, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: sepsitransfermarius stefanescuakos kecskeslaszlo dioszegi 

viewscnt
Articole similare