Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Simona Halep, anunţul momentului despre revenirea pe teren, după ce a primit wild-card la Miami Open!

ULTIMA ORĂ | Simona Halep, anunţul momentului despre revenirea pe teren, după ce a primit wild-card la Miami Open!

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a făcut, joi dimineaţa, anunţul momentului despre revenirea pe terenul de tenis, după ce a primit un wild-card de participare la turneul de la Miami, ca urmare a deciziei TAS de a-i reduce suspendarea pentru dopaj de la 4 ani la 9 luni!

În principiu, Simona Halep are de gând să accepte invitaţia organizatorilor de la Miami Open şi să meargă să joace la turneul din Statele Unite ale Americii. Totuşi, sportiva din Constanţa a spus că are nevoie să se pregătească foarte bine mental pentru revenirea pe teren.

Simona Halep: "Îmi doresc să revin pe teren la Miami. Am făcut o pregătire bună!"

În ceea ce priveşte pregătirea fizică, Simona Halep a dezvăluit că s-a pregătit foarte bine, lucru reieşit şi din postările pe care le-a făcut în mediul online pe perioada suspendării. Fostul lider mondial s-a pregătit în mare parte a timpului la Dubai.

"(n.r. să participe la turneul de la Miami, programat la jumătatea lui martie) Aşa îmi doresc. Dar acum doar ce am ajuns şi 2-3 zile am nevoie să mă pregătesc mental. Am făcut o pregătire bună, dar ţinând cont că nu am jucat un an şi aproape şapte luni un meci oficial, o să fie destul de dificil să reîncep, dar am tot timpul din lume şi o să o iau pas cu pas", a spus Simona Halep, la revenirea în ţară.

Ultimul meci oficial jucat de Simona Halep s-a înregistrat în 29 august 2022, în primul tur la US Open 2022, când a fost învinsă de Daria Snigur.

Turneul de la Miami se va desfăşura în perioada 19-31 martie 2024 şi are premii totale în valoare de peste 17 milioane de dolari.

Afla mai multe despre: simona halepsimona halep raspuns wildcard miamisimona halep miami opensimona halep tenissimona halep 

viewscnt
Articole similare