You are here:

ULTIMA ORĂ | Simona Halep, back in business! A primit încă un wildcard şi revine mai repede!

ULTIMA ORĂ | Simona Halep, back in business! A primit încă un wildcard şi revine mai repede!

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep (33 de ani) se pregăteşte să revină pe terenul de tenis, după o accidentare la genunchi care i-a dat bătăi de bătăi.

Scăpată de suspendarea pentru dopaj, după ce TAS i-a redus pedeapsa, Simona Halep (32 de ani) a jucat puţin în 2024 din cauza unei accidentări la genunchi. Final anului o va găsi pe Halep pe teren, după ce a primit două wildcarduri pentru revenirea în circuit.

Simona Halep a primit un nou wildcard! E aşteptată la Tokyo

Ajunsă sub locul 1000 WTA, Simona Halep a primit un wildcard la turneul WTA de la Tokyo, Toray Pan Pacific Open, turneu care se desfăşoară în perioada 21 şi 27 de octombrie. Astfel, Simona va reveni pe teren mai repede decât era preconizată, scrie gsp.ro.

Halep fusese deja anunţată pe tabloul principal la turneului de la Hong Kong, unde, de asemenea, a primit un wildcard. Intenţia Simonei este să lege cele două turnee asiatice. Totul depinde de starea fizică a fostului lider mondial, mai scrie sursa citată.

Simona Halep a luat forţat pauză de la tenis din luna mai. Ea a jucat ultimul meci la Trophee Clarins, la Paris, când a abandonat împotriva lui McCartney Kessler. Fostul lider mondial a mai jucat la Miami Open, în martie, unde a fost învinsă de Paula Badosa.

Simona primise un wildcard şi la turneul de la Madrid, însă a fost nevoită să renunţe la participare din cauza accidentării la genunchi.

Afla mai multe despre: simona halepteniswildcardwta tokyo 

viewscnt
Articole similare