Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Soarta lui Mirel Rădoi a fost decisă după ratarea calificării la EURO 2020! Anunţul făcut de Răzvan Burleanu: "Am vorbit cu el. Nu ţine de scaun"

ULTIMA ORĂ | Soarta lui Mirel Rădoi a fost decisă după ratarea calificării la EURO 2020! Anunţul făcut de Răzvan Burleanu: "Am vorbit cu el. Nu ţine de scaun"

Echipa națională

Comentarii

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a susţinut că nu s-a gândit să-l schimbe pe selecţionerul Mirel Rădoi. În plus, FRF nu a alcătuit o listă a posibililor înlocuitori, întrucât antrenorul naţionalei se bucură de încrederea oficialilor.

Răzvan Burleanu, după ratarea calificării la EURO 2020: "Luna ocotombrie a fost dezastruoasă"

"Luna septembrie a fost una bună. Luna ocotombrie a fost dezastruoasă, la nivelul primei reprezentative. Am discutat cu Mirel Rădoi şi jucătorii şi vă voi împărtăşi starea lor de spirit. Am avut încredere din primul moment în Mirel Rădoi. Am încredere în el, în ciuda dezamăgirii ratării Campionatului European. E tânăr, e dedicat. A fost un model pentru tânăra generaţie. Dacă a avut capacitatea de obţine performanţe cu jucătorii tineri, sunt sigur că va avea capacitatea de a clădi o naţională bună. 

Mirel nu e un antrenor care să se ţină de scaun. Are capacitatea de a remonta această echipă. Avem nevoie de timp şi de răbdare. Staff-ul tehnic are nevoie de timp pentru reconstrucţie. Avem nevoie de încredere, pentru că jucătorii au fost dărâmaţi după meciul din Islanda. Financiar contează mai puţin ratarea calificării la EURO. Conta să ne calificăm. Suntem ţară gază, iar asta ne doare cel mai mult", a declarat preşedintele FRF.  

Mirel Rădoi rămâne la naţionala României

Naţionala României a ratat calificarea la EURO 2020, după înfrângerea cu 2-1 din Islanda, iar câteva zile mai târziu a fost umilită la Oslo, scpr 4-0, cu Norvegia. FRF nu a luat în calcul schimbarea lui Mirel Rădoi, datorită potenţialului pe care-l are:

"Mirel Rădoi şi staff-ul se bucură de încrederea noastră. Va rămâne. Cred că are capacitatea, dacă avem timp şi încredere, să reconstruim această echipă. Am simţit că-şi doreşte să continue şi să clădească această naţională. 

După fiecare eşec, preşedintele federaţiei e principalul criticat, cu siguranţă. Nu am niciun regret că l-am susţinut pe Mirel Rădoi. Va fi un antrenor mare. Nu ne-am gândit la nicio variantă de înlocuitor. Avem selecţioner. Vrem să ne clasăm cât mai bine în această grupă de Liga Naţiunilor, pentru a ne califica la Campionatul Mondial. Suntem încrezători că Rădoi va avea capacitatea, continuând cu echipa naţională", a mai spus Răzvan Burleanu.  

 

Afla mai multe despre: razvan burleanuechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare