Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Spaniolii anunţă o destinaţie-surpriză pentru Luka Modric în ianuarie!

ULTIMA ORĂ | Spaniolii anunţă o destinaţie-surpriză pentru Luka Modric în ianuarie!

Real Madrid

Comentarii

Presa din Spania anunţă o destinaţie-surpriză pentru Luka Modric (38 de ani) în perioada de mercato din ianuarie 2024. Croatul şi-a pierdut statutul de titular incontestabil la Real Madrid, iar dorinţa de a juca în mod constant l-ar putea face plecat de pe "Sangtiago Bernabeu".

Luka Modric a trecut în plan secund la Real Madrid după transferurile lui Tchouameni, Camavinga şi Bellingham, toţi trei mijlocaşi centrali de meserie. Faptul că joacă puţin îl nemulţumeşte pe starul croat, care-şi doreşte în continuare minute, în ciuda vârstei înaintate.

Luka Modric, mutare-surpriză în Premier League în ianuarie 2024?

El Chiringuito anunţă o destinaţie-surpriză pentru Luka Modric în perioada de transferuri de la începutul lui 2024. Cluburi din Premier League, printre care şi Manchester United, s-au interesat de situaţia Balonului de Aur din 2018. Modric i-ar putea urma pe Varane şi Casemiro, foştii săi colegi de la Real Madrid, în Premier League.

Totuşi, se pare că transferul pe Old Trafford este destul de greu de realizat având în vedere că Manchester United e ultima în grupa din Liga Campionilor şi fotbalul european e departe de "Diavolii roşii" în perspectiva sezonului viitor.

Sursa citată vorbeşte, însă, şi alte echipe din Premier League interesate de transferul lui Luka Modric.

Luka Modric, care mai are contract cu Real Madrid până în vara lui 2024, a jucat doar 391 de minute în nouă eciuri din toate competiţiile sezonului pe "Santiago Bernabeu", fără să marcheze sau să ofere pase decisive în tricoul formaţiei blanco.

Afla mai multe despre: luka modricreal madridpremier league 

viewscnt
Articole similare