Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Spaniolii fac pace cu fanii: "Voi sunteţi sufletul acestei echipe! Împreună, vom deveni o forţă!"

ULTIMA ORĂ | Spaniolii fac pace cu fanii: "Voi sunteţi sufletul acestei echipe! Împreună, vom deveni o forţă!"

Dinamo București

Comentarii

Noua conducere a clubului Dinamo a trimis un comunicat de presă care este adresat suporterilor echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare.

După luni în şir de incertitudini şi probleme, viitorul formaţiei Dinamo Bucureşti a fost decis, iar gruparea alb-roşie a intrat într-o nouă eră.

Spaniolii care au preluat conducerea clubului au emis astăzi un comunicat de presă care este direcţionat clar către suporterii acţionari ai formaţiei din Ştefan cel Mare, după ce s-a vehiculat că noua conducere ar evita întâlnirea cu aceştia:

"Am apreciat efortul făcut, în plină pandemie, de suporterii dinamovişti pentru salvarea clubului şi considerăm că demersul lor, unic in România, a făcut posibilă această tranzacţie.

Provenim dintr-un fotbal în care suporterii sunt prezenţi în viaţa echipei şi subliniem pe această cale că fanii dinamovişti sunt cel puţin la fel de importanţi ca şi clubul pe care l-am preluat în această săptămână.

Timpul scurt avut de reprezentanţii noştri la Bucureşti nu a făcut posibilă până acum întâlnirea cu suporterii dinamovişti, acţionari ai clubului prin Program DDB, dar îi asigurăm că în cel mai scurt timp vom demara discuţiile cu cei care sunt, din punctul nostru de vedere, sufletul acestei echipe.

Suntem convinşi că vom avea o colaborare de lungă durată, benefică pentru tot ce înseamnă Dinamo şi împreună putem deveni acea forţă care să aducă rezultatele aşteptate de câţiva ani de toată suflarea alb-roşie.

Doar împreună cu suporterii noştri putem fi cei mai buni!" se arată în comunicatul emis de club, pe site-ul oficial.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare