Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ultimă oră! Steliano Filip şi-a aflat pedeapsa. Câte etape de suspendare a primit

Ultimă oră! Steliano Filip şi-a aflat pedeapsa. Câte etape de suspendare a primit

Superliga

Comentarii

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, azi, sancţiunea pentru fotbalistul Steliano Filip, care a fost eliminat in derby-ul cu FCSB, scor 0-6.

„Eliminare Steliano Filip (Dinamo 1948 SA); Incidente - În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 900 lei; În baza art. 67 din RD, se sancţionează jucătorul Steliano Filip cu suspendare pentru două jocuri şi penalitate sportivă de 2.900 lei; În baza art. 45.1 din RD, jucătorul Steliano Filip va executa sancţiunea pentru abaterea cea mai gravă, respectiv două jocuri suspendare şi penalitate sportivă de 2.900 lei”, se arată in comunicatul publicat de lpf. 

Motivul real pentru care l-a eliminat Istvan Kovacs pe Steliano Filip! Ce a scris „centralul” în raportul de joc

„Comportare violentă. Şi-a lovit adversarul în zona gâtului-feţei, mingea fiind la o distanţă de aproximativ 4-5 metri de zona impactului”.

Practic, Istvan Kovacs este de părere că Steliano Filip l-a lovit pe Valentin Gheorghe cu braţul în jurul gâtului-feţei, în momentul în care a încercat să-l deposedeze.

Amenzi pentru FCSB şi Dinamo

FCSB, a primit o amendă de 15.000 de lei, din cauza comportamentului suporterilor, care au folosit materiale pirotehnice pe durata jocului de pe Arena Naţională.

Dinamo a primit, de asemenea, o amendă, în valoare de 10.000 de lei.

Şi UTA Arad a fost sancţionată pentru incidentele din meciul cu Rapid. 

UTA Arad a fost sancţionată cu 10.000 de lei pentru incidentele cauzate de suporteri la meciul cu Rapid, încheiat 2-2, în care formaţia antrenată de Laszlo Balint. 

Nu a scapăt nici antrenorul secund de la Sepsi,  Robert Ilyes, liminat în Bănie, a fost amendat cu 4.500 de lei şi suspendat două etape.

Afla mai multe despre: stelian filipdinamofrf 

viewscnt
Articole similare