Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Sunt interesat". Antrenorul care îi spune "da" lui Mihai Rotaru: "Aştept să mă sune"

ULTIMA ORĂ | "Sunt interesat". Antrenorul care îi spune "da" lui Mihai Rotaru: "Aştept să mă sune"
Comentarii

Costel Gâlcă (52 de ani), antrenor care are în palmares titlul, Cupa şi Supercupa României cu FCSB, este interesat să preia Universitatea Craiova. Fostul mijlocaşul a fost plasat pe lista lui Mihai Rotaru, care caută înlocuitor pentru Ivaylo Petev, şi a spus că este interesat.

Universitatea Craiova este o echipă interesantă pentru Constantin Gâlcă, omul care a câştigat o triplă istorică pe banca FCSB, cu are a ajuns în grupele Europa League. Liber de contract în prezent, antrenorul a spus că aşteaptă să fie căutat de omul de afaceri care controlează clubul din Bănie.

Gâlcă: "Sunt interesat de Universitatea Craiova, dar aştept să mă sune. Există deschidere"

Ultimul antrenor care a câştigat titlul în România cu FCSB, Constantin Gâlcă, ar putea ajunge la Universitatea Craiova, dacă bate palma cu Mihai Rotaru, pe care îl aşteaptă să-l contacteze pentru negocieri. Fostul fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale nu se teme de faptul că Rotaru are obiceiul să schimbe des antrenorii din Bănie.

”Eu sunt interesat, dar deocamdată aştept să mă sune cineva. Există deschidere din partea mea. (n.r. Aţi putea lucra cu domnul Rotaru? Schimbă destul de des antrenori...) Schimbă, da... pe undeva e normal. Investeşte foarte mulţi bani şi vrea performanţă”, a spus Costel Gâlcă, conform iamsport.ro.

Constantin Gâlcă a antrenat ultima dată în Polonia, la Radomiak Radom.

Afla mai multe despre: constantin galcamihai rotaruantrenoruniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare