Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Surpriză uriaşă! Valeriu Iftime anunţă că a găsit antrenor pentru FC Botoşani: "O să merg la echipă să le spun"

ULTIMA ORĂ | Surpriză uriaşă! Valeriu Iftime anunţă că a găsit antrenor pentru FC Botoşani: "O să merg la echipă să le spun"

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul FC Botoşani, a anunţat că s-a decis în privinţa noului antrenor, după plecarea lui Marius Croitoru.

Rezultatele slabe obţinute de echipă cu Marius Croitoru pe bancă în acest start de sezon au dus la demiterea tehnicianul revenit pe banca echipei din Moldova în această vară. După plecarea lui Marius Croitoru, Iftime a anunţat că numeşte un antrenor interimar până se hotărâşte şi alege un nume căruia să-i încredinţeze permanent echipa.

Valeriu Iftime a rezolvat problema antrenorului la FC Botoşani, după plecarea lui Marius Croitoru

Patronul de la FC Botoşani a spus că Andrei Patache (35 de ani), cel mai vechi jucător din lot, se va ocupa de echipă pentru meciul cu Oţelul Galaţi, următoarea partidă a Botoşaniului în Superligă. În ceea ce-l priveşte pe Marius Croitoru, Iftime a spus că revenirea sa la echipă a fost o decizie asumată, chiar dacă s-a dovedit o greşeală.

"Ştiam când l-am pus că nu are licenţă, dar nu mi-am imaginat că vânătoarea împotriva antrenorilor fără licenţă va fi atât de mare. Practic, lui Croitoru dacă îi închizi gura şi îl pui să stea nemişcat pe bancă, îi anulezi toate calităţile ca antrenor.

Mi-am luat la revedere de la el şi am luat decizia să-l pun antrenor pe Andrei Patache pentru meciul ăsta cu Oţelul", a spus Valeriu Iftime.

Căutările pentru un antrenor full-time continuă la FC Botoşani, iar Valeriu Iftime susţine că există mulţi doritori. "Nu vreau să mă grăbesc să pun antrenor. O să încep să analizez, am CV-uri peste CV-uri primite. Dar, până atunci, în această după-amiază mă duc eu la antrenament, ca să le prezint jucătorilor exact cum stau lucrurile", a declarat Valeriu Iftime, conform gsp.ro

Afla mai multe despre: valeriu ifitmeantrenorfc botosanisuperligaandrei patache 

viewscnt
Articole similare