Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Transferul carierei pentru Nicolae Stanciu. Un mare club din Europa l-a contactat deja

ULTIMA ORĂ | Transferul carierei pentru Nicolae Stanciu. Un mare club din Europa l-a contactat deja

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu este aproape de un super transfer. Mijlocaşul lui Slavia Praga este dorit cu insistenţă de echipa la care Gică Hagi a scris istorie, Galatasaray. Potrivit presei din Turcia, cei de la Galata au discutat deja atât cu jucătorul, cât şi cu Slavia Praga.

În vârstă de 28 de ani, Nicolae Stanciu are mari şanse să ajungă la Galatasaray, unul dintre cele mai mari cluburi din această parte a Europei. Ar fi un pas uriaş făcut de internaţionalul român.

Presa din Turcia susţine că Fatih Terim a înaintat conducerii o listă cu 10 jucători pe care şi-i doreşte şi Nicolae Stanciu esta una dintre priorităţile sale.

Nicolae Stanciu, aproape de un super transfer. Câţi bani ar oferi Galatasaray

Nicolae Stanciu a fost transferat de Slavia Praga în vara lui 2019, când le-a plătit 4 milioane de euro celor de la Al Ahli. De atunci, internaţionalul român a reuşit să se impună şi a devenit între timp unul dintre cei mai importanţi jucători de la Slavia Praga.

Deşi este mijlocaş, cifrele lui Nicolae Stanciu sunt excelente. În sezonul care s-a încheiat, fostul mijlocaş al FCSB-ului a avut 45 de apariţii, 16 goluri şi 8 assist-uri. A avut o contribuţie însemnată atât în cupele europene, unde Slavia Praga a fost eliminată din sferturile Europa League, de Arsenal, cât şi în campionat.

De altfel, Nicolae Stanciu a câştigat şi două premii individuale după sezonul excelent pe care l-a avut în Cehia: titlul de cel mai bun jucător străin din campionatul Cehiei şi cel mai bun jucător votat de fanii Slaviei.

Forma excelentă prin care trece Nicolae Stanciu i-a atras atenţia şi lui Fatih Terim, care îl vede o soluţie ideală pentru ceea ce vrea să construiască la Galatasaray pentru sezonul următor.

Potrivit Fanatik Turcia, antrenorul lui Galatasaray a înaintat conducerii o listă cu 10 jucători pe care vrea să-i transfere şi Nicolae Stanciu este printre priorităţi. Jurnaliştii turci susţin că cei de la Galatasaray i-au contactat deja pe omologii de la Slavia, dar şi pe reprezentanţii jucătorului.

”Potrivit informaţiilor, reprezentanţii ”galben-roşiilor” l-au contactat atât pe el, cât şi clubul său, Slavia Praga”, scriu turcii de la Fanatik. Sursa citată mai scrie că transferul lui Nicolae Stanciu la Galatasaray s-ar putea face în schimbul a 6 milioane de euro.

Dacă negocierile s-ar încheia cu succes, transferul la Galatasaray ar fi cel mai important din cariera lui Nicolae Stanciu. Până acum, mijlocaşul de 28 de ani a mai jucat pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli şi Slavia Praga.

În sezonul care s-a încheiat, Galatasaray a terminat sezonul pe locul 2, la egalitate de puncte cu campioana Beşiktaş, dar cu un golaveraj inferior.

Afla mai multe despre: nicolae stanciu 

viewscnt
Articole similare