You are here:

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de 12 milioane €, dorit de Rangers în locul lui Ianis Hagi!

ULTIMA ORĂ | Un fotbalist de 12 milioane €, dorit de Rangers în locul lui Ianis Hagi!

Stranieri

Comentarii

Presa din Scoţia anunţă că Rangers a pus ochii pe un fotbalist de 12 milioane de euro pentru a-l înlocui pe Ianis Hagi (25 de ani).

Deşi abia a fost reprimit în lotul lui Rangers, după o perioadă de "exil", Ianis Hagi n-are parte de linişte. A fost eliminat în meciul revenirii, după ce a pasat decisiv, şi va lipsi din nou de pe gazon.

Philippe Clement a cerut conducerii lui Rangers înlocuitor pentru Ianis Hagi

Scoţienii anunţă că Philippe Clement şi Rangers au pus ochii pe un fotbalist cotat la 12 milioane de euro ca să-l înlocuiască pe Ianis Hagi. Este vorba despre Morgan Whittaker (23 de ani), decarul englezilor de la Plymouth, susţine site-ul footballfancast.com.

Whittaker poate juca în ambele benzi ale atacului, dar şi atacant central la nevoie. El este o ţintă mai veche a celor de la Rangers, iar Philippe Clement a transmis conducerii că-şi doreşte transferul său.

Morgan Whittaker este perceput de presa scoţiană drept un "instant upgrade" pentru Ianis Hagi. El a jucat 10 meciuri (832 de minute) în toate competiţiile actualului sezon la Plymouth, timp în care a marcat de două ori.

  • 12 milioane de euro este cota de piaţă a lui Morgan Whittaker în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagirangersinlocuitorphilippe clementmorgan whittaker 

viewscnt
Articole similare