Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMĂ ORĂ | Un tricolor a părăsit naţionala! Ratează sărbătoarea de pe Arena Naţională, după ce clubul l-a chemat de urgenţă

ULTIMĂ ORĂ | Un tricolor a părăsit naţionala! Ratează sărbătoarea de pe Arena Naţională, după ce clubul l-a chemat de urgenţă

Echipa națională

Comentarii

Naţionala de fotbal a României va întâlni echipa similară a Elveţiei, marţi, 21 noiembrie, de la ora 21:45, în ultimul meci din Grupa I, din preliminariile EURO 2024

UPDATE | După antrenamentul din această seară, Valentin Mihăilă a părăsit cantonamentul tricolorilor de la Mogoşoaia.

Deşi şi-ar fi dorit să fie alături de colegii săi la meciul de mâine seară, Valentin Mihăilă a fost nevoit să se întoarcă la Parma, la solicitarea clubului.

Vali Mihăilă a fost eliminat în finalul partidei cu Israel şi este suspendat pentru partida cu Elveţia.


Ştirea iniţială

Valentin Mihăilă, chemat de urgenţă de Parma

Indiferent de ce se va întâmpla în partida de pe Arena Naţională, jucătorii, staff-ul şi suporterii României vor sărbătorii împreună calificarea la turneul final din Germania. 

  • EURO 2024 va fi primul turneul final pentru naţionala de fotbal a României, după o pauză de opt ani.

Duelul dintre România şi Elveţia are, totuşi, o miză importantă: primul loc în Grupa I, care poate oferi un avantaj considerabil la tragerea la sorţi pentru turneul final.

Conform informaţiilor Orange Sport, Valentin Mihăilă este foarte aproape să rateze sărbătoarea de pe Arena Naţională.

Fotbalistul nu va putea fi folosit la jocul cu Elveţia, după eliminarea din meciul cu Israel (2-1), iar clubul de care aparţine, Parma, i-a transmis să se întoarcă de urgenţă la club. 

Valentin Mihăilă nu este de acord cu cererea italienilor, deoarece ar vrea să petreacă alături de colegii şi de suporteri, pe Arena Naţională, imediat după meciul cu Elveţia.

Cu toate acestea, ultima decizie nu îi aparţine, iar fotbalistul poate avea probleme dacă va refuza cererea celor de la Parma.

Aşadar, sunt şanse foarte mari ca Valentin Mihăilă să plece curând spre Italia, unde va relua pregătirea alături de Fabio Pecchia.

Afla mai multe despre: valentin mihailaparmaromania - elvetia 

viewscnt
Articole similare