Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Vestea primită de FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că-l vrea înapoi pe Malcom Edjouma

ULTIMA ORĂ | Vestea primită de FCSB după ce Gigi Becali a anunţat că-l vrea înapoi pe Malcom Edjouma

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (65 de ani) a anunţat recent că îşi doreşte repatrierea lui Malcom Edjouma (26 de ani), mijlocaş trimis de FCSB împrumut la Bari, în Serie B din Italia. Totuşi, planurile mijlocaşului francez se pare că sunt altele, după ultima veste primită de "roş-albaştri".

Chiar dacă FCSB şi-ar dori să-l aibă din nou pe Malcom Edjouma, francezul are în plan să continue să joace pentru Bari, club unde a început să strângă minute după o perioadă de adaptare. Un apropiat al lui Malcom Edjouma, dar şi al FCSB, a dat vestea.

Malcom Edjouma şi-a stabilit viitorul. Decizia luată de mijlocaşul împrumutat de FCSB la Bari

Florin Vulturar, agentul apropiat de FCSB, a vorbit despre posibila revenire a lui Malcom Edjouma în tricoul echipei lui Gigi Becali şi dă şanse mici de reuşită unei astfel de mutări. El a dezvăluit planurile pe care le are mijlocaşul pe care FCSB l-a trecut, în vară, la categoria indezirabili şi l-a împrumutat în Italia.

Malcom Edjouma nu-şi doreşte să se întoarcă la FCSB, iar Florin Vulturar a precizat că există şanse mai mari ca Bari să achite clauza de cumpărare a lui Edjouma decât ca mijlocaşul să revină în Bucureşti.

”Am vorbit cu el şi cred că este imposibil să se facă în această iarnă. Copiii sunt la şcoală acolo. A început să joace, s-a acomodat, dar nu e uşor să mergi într-un campionat tacticizat. Sunt şanse mai mari să plătească Bari clauza decât să revină”, a spus Florin Vulturar, potrivit Fanatik.

Malcom Edjouma a strâns 8 meciuri (177 de minute) în toate competiţiile sezonului la Bari, fără gol sau pasă de gol.

Afla mai multe despre: malcom edjoumafcsbbariraspunsrevenireromania 

viewscnt
Articole similare