You are here:

ULTIMA ORĂ | Vestea primită de Ianis Hagi, din Scoţia, înaintea revenirii la Rangers

ULTIMA ORĂ | Vestea primită de Ianis Hagi, din Scoţia, înaintea revenirii la Rangers

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (25 de ani) se află în faţa unei perioade de transferuri extrem importante, în care trebuie să-şi "resusciteze" cariera cu un transfer inspirat. Nu mai este dorit la Rangers şi, după ce sezonul trecut a fost împrumutat, plecarea pare foarte aproape.

Accidentarea gravă suferită de Ianis Hagi, care şi-a rupt ligamentele la genunchi, l-a dat în spate pe internaţionalul român. A lipsit mult şi, când a revenit, nu a mai prins minute la Rangers, nu atât de multe pe cât şi-ar fi dorit.

Ianis Hagi, din ce în ce mai aproape de plecarea de la Rangers

După un sezon nereuşit petrecut sub formă de împrumut la Deportivo Alaves, în LaLiga, Ianis Hagi este în căutarea unei noi echipei. Plecarea de la Rangers prinde tot mai mult contur, iar presa din Scoţia scrie că "ar fi benefic tuturor părţilor" ca Ianis să plece de pe Ibrox Park.

"Nu pare să existe vreun semn privind o dorinţă de prelungire a contractului românului şi ar fi benefic tuturor părţilor ca el să îşi găsească forma altundeva", scrie site-ul ibroxnews.com.

Ianis Hagi mai are contract cu Rangers până în 2026.

  • 2 - două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: ianis hagirangersplecarescotiapresaanunt 

viewscnt
Articole similare