Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Veşti rele pentru FCSB! Problemele de sănătate pe care le are portarul cumpărat de Gigi Becali: "Îl împiedică din dezvoltarea capacităţii fizice la nivel maxim"

ULTIMA ORĂ | Veşti rele pentru FCSB! Problemele de sănătate pe care le are portarul cumpărat de Gigi Becali: "Îl împiedică din dezvoltarea capacităţii fizice la nivel maxim"

Superliga

Comentarii

Portarul lui Poli Iaşi, Ştefan Târnovanu, se confruntă cu probleme de sănătate, descoperite înainte de plecarea la FCSB. Clubul din Moldova a anunţat că jucătorul urmează să fie supus unei intervenţii chirurgicale.

Probleme cu transferul făcut de Gigi Becali

Ştefan Târnovanu a absentat din meciul cu FC Voluntari, după ce gafase decisiv în înfrângerea de pe teren propriu a lui Poli Iaşi, cu Academica Clinceni, scor 1-0. 

Luni, Poli Iaşi a anunţat că medicul echipei din Copou a descoperit câteva probleme grave de sănătate, pe care le are Ştefan Târnovanu: "Medicul Drăgan Alexandru a sesizat in timpul antrenamentului efectuat in cursul zilei de astăzi probleme la portarul Ştefan Târnovanu. 

'Anamneza şi examenul clinic ORL au decelat o afecţiune cronică de tip inflamator, care determină obstrucţia nazală unilaterală a fosei nazale stângi, care totodată, in cazul unui sportiv de performanţă, îl împiedică din dezvoltarea capacităţii fizice la nivel maxim, cauzând un fenomen de insuficienţă respiratorie', a declarat medicul echipei noastre.

Doctorul a solicitat efectuarea unor investigaţii suplimentare necesare pentru certitudinea unui diagnostic. Foarte probabil, portarul va fi supus unei intervenţii chirurgicale care nu suportă amânare. Drept urmare, Ştefan a părăsit în această seară lotul echipei şi a plecat la Iaşi.

 Însănătoşire grabnică, Ştefan!", a transmis clubul Poli Iaşi. 

Gigi Becali a plătit 200 de mii de euro pentru transferul goalkeeper-ului pe care l-a lăudat chiar recent, când a anunţat că nu mai este interesat de transferul lui Florin Niţă.

Afla mai multe despre: stefan tarnovanufcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare