Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | Zlatan Ibrahimovic, la Tottenham? Mourinho, anunţ care nu lasă loc de interpretări: Kane, vizat direct

ULTIMA ORĂ | Zlatan Ibrahimovic, la Tottenham? Mourinho, anunţ care nu lasă loc de interpretări: Kane, vizat direct

Premier League

Comentarii

Jose Mourinho (56 de ani) a debutat cu victorie la Tottenham, noul său club din Anglia, la câteva zile după ce a semnat contractul cu Spurs, iar "Specialul" a lămurit, la scurt timp după instalarea sa pe banca tehnică, şi posibilitatea de a-l transfera pe Zlatan Ibrahimovic (36 de ani) la Londra. "Specialul" spune că nu este cazul de aşa ceva, deşi presa din Anglia speculase pe acest subiect, după ce suedezul a rămas liber de contract.

La conferinţa de presă dinaintea meciului cu Olympiakos, din grupele Ligii Campionilor, Mourinho a pus capăt speculaţiilor privind transferul lui Zlatan Ibrahimovic la Spurs. Presa din Anglia a scris multe pe această temă, dar tehnicianul lusitan spune că nu se pune problema de aşa ceva, pentru că Tottenham îl are pe Kane, cel mai bun atacant din Anglia în viziunea "Specialului". Englezii s-au gândit că relaţia bună pe care o au Zlatan şi Mourinho i-ar putea determina pe cei doi să lucreze din nou împreună, după ce au făcut-o la Inter şi Manchester United.

"Nicio şansă. Avem cel mai bun atacant din Anglia! Nu are niciun sens, pentru un atacant de talia lui Zlatan, să vină la un club care-l are pe Harry Kane", a spus Jose Mourinho, noul antrenor al lui Tottenham, la conferinţă de presă dinaintea meciului cu Olympiakos, din grupele Ligii Campionilor.

Zlatan Ibrahimovic e liber de contract după despărţirea de LA Galaxy, unde a marcat 31 de goluri, şi cel mai probabil va ajunge la AC Milan, în Italia.



Harry Kane (26 de ani) e golgheterul lui Tottenham în acest sezon, cu 11 goluri şi o pasă de gol în 16 meciuri din toate competiţiile. În prezent, conform Transfermarkt, Harry Kane e cotat la 150 de milioane de euro. 

Afla mai multe despre: jose mourinhozlatan ibrahimovictottenhamharry kane 

viewscnt
Articole similare